Sâmbătă, 24 iunie 2023, în localitatea buzoiană Haleș, a avut loc “Shock Team învinge limite”, un eveniment în care s-a promovat terapia prin sportul pe ATV, pentru persoanele cu dizabilități.

 Asociația “Îmbunătățirea Vieții”, reprezentată de Paula-Dorina Ispas, grupul de inițiativă “Shock Team”, Zabi Tudor, alături de Primăria Tisău, colaboratori, sponsori și o mână de voluntari voioși, au reușit să aducă multă bucurie și multă normalitate copiilor, tinerilor, persoanelor adulte cu dizabilități și familiilor acestora.

Participanții au avut parte de multă distracție, au tras cu arcul, s-au plimbat prin pădure, au socializat, au fost pictați pe față, iar totul s-a terminat cu o petrecere ad-hoc, unde a fost sărbătorită fiica unuia dintre membrii “Shock Team”.

Nimic nu este mai frumos decât să vezi bucuria de pe chipurile oamenilor greu încercați de soartă, care au trăit momente unice pe ATV, unii fiind la prima experiență de acest gen.

Persoane venite din Brăila, Galați și Brașov au mai uitat de problemele lor și au simțit adrenalina, chiar dacă s-au întors acasă plini de noroi, dar cu multe amintiri frumoase! Împreună suntem mai puternici și mai buni!

Stiri Buzau

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *