Prim-ministrul României, Nicolae-Ionel Ciucă, a avut astăzi, o întâlnire cu Edwin Feulner, președintele fondator al Heritage Foundation, președinte al Victims of Communism Memorial Foundation.

Sursa – PSnews

Printre alte discuții, președintele Fundației Victims of Communism Memorial a prezentat inițiativa construirii, la Washington, al unui muzeu Memorial dedicat victimelor comunismului.

“Muzeele memoriale privind victimele comunismului sunt o prioritate pentru România, țară ai cărei cetățeni au suferit atrocitățile și abuzurile sistemului comunist în perioada 1945-1989”, a declarat Nicolae-Ionel Ciucă.

Cele trei muzee dedicate memoriei victimelor comunismului, care vor fi construite la București, Râmnicu Sărat și Timișoara vor contribui la prezentarea acestor crime și abuzuri suferite de români timp de 44 de ani pentru generațiile viitoare, care vor cunoaște astfel ororile regimului comunist.

Închisoarea de la Râmnicu Sărat, denumită „Puşcăria izolării totale” sau „Închisoarea tăcerii”, a fost una dintre cele mai dure închisori comuniste.

Aceasta a depăşit, prin regimul sever aplicat cu religiozitate de călăii totalitarismului roşu, celebrele închisori de la Aiud, Gherla sau Suceava. A fost cel mai oribil loc de detenţie pe care l-au inventat comuniştii.
Prin metodele folosite s-a dovedit a fi o barbarie incredibilă, iar dacă deţinuţii politici ar fi avut o Golgotă, atunci ea s-ar fi numit Râmnicu Sărat.

În urmă cu câteva luni, am scris mai multe articole dedicate Pușcăriei Izolării Totale. Pentru a vedea în ce stadiu se află acum și cum s-au cheltuit aprox. 2 milioane de lei pe nimic, CLICK pe linkurile de mai jos !!!!!

Închisoarea Tăcerii rămâne doar o ruină. În ce stadiu este una dintre cele mai dure temnițe comuniste

Cheltuieli de 1,8 milioane de lei pe studii și lucrări de proiectare, nefinalizate în investiții

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *