OLYMPUS DIGITAL CAMERA

La parada militară de la Buzău, ocazionată de sărbătoarea națională, au participat aproximativ 400 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale și din celelalte instituții din cadrul Sistemului Național de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională.

Câteva sute de buzoieni au asistat la defilarea cu personal și tehnică militară a peste 70 de mijloace tehnice și circa zece aeronave puse la dispoziție de Divizia 2 Infanterie Getica, Inspectoratul de Poliție Județean Buzău, Inspectoratul de Jandarmi Județean Buzău, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Buzău și Poliția Locală Buzău.

Printre invitați s-a numărat și un veteran de război, născut chiar de Ziua României (1 decembrie 1922), în localitatea buzoiană Boldu. Comandantul unității de la Boboc a vorbit foarte frumos despre Constantin Orzaru și, în semn de respect i-a dăruit un buchet de flori.

Defilarea militarilor a început după finalizarea discursurilor oficialităților și timp de câteva zeci de minute, oamenii au putut vedea mașini de luptă, avioane și elicoptere, dar și câinii din dotarea Armatei și a Jandarmilor.

Parada militară a fost încheiată de sportivii militari, care au alergat de la Boboc până pe Calea Eroilor, purtând steagul tricolor.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *