În urmă cu câteva zile, în Parcul Tineretului din Buzău, a avut loc a doua ediție a evenimentului național “Vâslim la caiace și zâmbim fără limite”, eveniment care promovează terapia prin sport, pentru persoanele cu dizabilități.

Organizatorul, Asociația “Îmbunătățirea Vieții”, reprezentată de Paula-Dorina Ispas, alături de foarte mulți colaboratori, sponsori și o mână de voluntari voioși, au reușit să aducă multă bucurie și multă normalitate copiilor, tinerilor și persoanelor adulte cu dizabilități și familiilor acestora.

Evenimentul, desfășurat pe două zile (vineri și sâmbătă), s-a încheiat cu NUNTA ANULUI.

Doi tineri cu dizabilități, și-au unit destinele la Biserică, după cum se zice în Popor, „în fața lui Dumnzeu” și apoi au avut parte de o petrecere plină de surprize. Luiza, o tânără din Galați și Petruș, un băiat din Buzău, s-au cunoscut pe o rețea de socializare, s-au întâlnit, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Visul lor cel mai mare era să aibe o nuntă ca în povești și totul părea că e doar o dorință, până în momentul în care Paula-Dorina Ispas (Asociația “Îmbunătățirea Vieții”) și Mirela Retegan, au aflat de povestea tinerilor.

Celor două doamne minunate li s-au alăturat Gașca Zurli, Damian Drăghici, interpreți și dansatori locali, Zabi Tudor și Mădă, Pkey, sponsori, colaboratori și foarte mulți oameni cu inimă mare, care au făcut tot posibilul, ca două persoane cu dizabilități să uite de problemele lor și să verse lacrimi de bucurie, măcar pentru câteva ore.

Miresa noastră a purtat o rochie albă, ca de prințesă, iar mirele a zâmbit tot timpul, vizibil emoționat, la fel ca prietenii și apropiații lor.

La ieșirea din biserică proaspeții insurăței au călcat pe un covor format din petale de trandafiri, au dat drumul la baloane și au urcat in limuzina care i-a dus la Campus Caffe, locul unde a avut loc petrecerea.

Încă de la sosirea la restaurant, surprizele s-au ținut lanț. Foarte multe vedete din România, printre care Dani Oțil, Teo Trandafir, Cătălin Măruță și Stefan Bănică, au ținut să le transmită mirilor noștri, prin mesaje video, toate urările de bine și tradiționalul “Casă de piatră!”.

Atmosfera a fost animată de mai mulți artiști locali, dar marea surpriză a venit din partea lui Damian Drăghici. Iubitul interpret, a profitat de singura lui zi liberă și a dorit să fie alături de Luiza și Petruș, în cele mai importante momente din viața lor.

Toți invitații s-au distrat și au dansat, cum rar mai vezi, dar pot să jur, cu mâna pe inimă, că la puține nunți, la care am fost, oamenii s-au distrat ca la acest eveniment. Felicitări tuturor! Mă înclin!

Pentru mai multe imagini, accesați linkurile de mai jos:

“Vâslim la caiace și zâmbim fără limite” (Vineri, 15 iulie 2022)

“Vâslim la caiace și zâmbim fără limite” (Sâmbătă, 16 iulie 2022)

Petrecerea de la NUNTA ANULUI (Luiza și Petruș). 16 iulie 2022

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *