OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Drumul județean dintre Sărata Monteoru și Leiculești a fost închis circulației. Autoritățile județene au stabilit că închiderea temporară a drumului, grav afectat de o alunecare de teren, este cea mai bună soluție pentru a evita orice incident. Astfel, pe drumul județean 203 G Sărata Monteoru- Leiculești nu se va mai circula cel puțin până pe 20 ianuarie 2022.

Foto – Roberto George Popescu (Stiri din Surse)

”DJ 203 G a fost închis până în data de 20 ianuarie din cauza stării precare. Vrem să prevenim participanții la trafic să nu aibă neplăceri pentru că starea tehnică nu permite accesul în această zonă. Este o alunecare de teren, drumul este afectat de intemperii, este o alunecare foarte rea acolo așa că am decis cu Poliția Rutieră și reprezentanții Direcției Tehnice din cadrul CJ să închidem acest drum până la repararea lui”, a declarat pentru șansanews.ro, vicepreședintele Consiliului Județean Buzău, Adrian Petre.

Drumul dintre Sărata Monteoru și Leiculești, a fost deschis circulație în luna mai, anul 2016. Traseul turistic, realizat cu scopul de a face legătura între stațiunea Sărata Monteoru, Tabăra de Sculptură Măgura și Valea Buzăului, a costat aproximativ 40 de milioane de lei și a fost realizat prin PROGRAMUL NAŢIONAL DE DEZVOLTARE LOCALĂ (PNDL).

Fotografie realizata in anul 2020.

Drumul este unul foarte apreciat de turiști și de un real ajutor, deoarece scutește ocolul a 15 km prin Vernești, dar nu la mult timp de la darea în folosință a început să se degradeze. Starea lui precară a tot fost sesizată, dar nimeni nu a mai făcut nimic, până s-a ajuns la situația actuală, iar DJ 203 G a fost închis.

Fotografie realizata in anul 2020.

Pentru mai multe informații și imagini —->>>Drumul Sărata Monteoru – Leiculești, un real pericol

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *