Astăzi, foarte mulți buzoieni s-au adunat pentru acțiunea de ecologizare, organizată de Primăria Buzău și RER Sud, în Parcul Crâng. În această superbă zi de sâmbătă, locuitorii acestui oraș au demonstrat că se pot face minuni dacă sunt uniți.

Pe lângă politicieni, ONG-uri, oameni din administrația publică, militari, dar și simpli cetățeni, interesați de un mediu curat, în Crâng au fost prezenți și acei oameni care ne-au obișnuit cu prezența lor la fiecare acțiune de ecologizare și voluntariat.

Chiar dacă lupta cu mormanele de gunoaie nu este una ușoară, m-am bucurat enorm să văd o mulțime de copii care trageau de sacii mai mari ca ei, dar nu se lăsau bătuți. Fie că au fost aduși de antrenorii lor, de părinți, sau cu prietenii, noua generație se pare că vine cu un simț civic dezvoltat și se implică activ în dezvoltarea comunității.

La final, mormanele de gunoaie au fost adunate de echipele de la firma de salubrizare locală și toți au plecat fericiți acasă, convinși că gestul lor mic a însemnat enorm pentru natură și comunitate!
Felicitări tuturor celor prezenți la această acțiune!

cnpaulescu.ro
One thought on “Foto | Acțiune de ecologizare în Crâng. Buzoienii s-au unit pentru o cauză nobilă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *