Ariel Lopez, fundașul lui FC Buzău, va petrece sărbătorile la căldură, în Tenerife. Fotbalistul, devenit vegetarian, va fi bucătar pentru familie și va găti ce a învățat în România: sarmale cu orez, conform gandul.ro.

Este născut în Uruguay, are familia în Spania și de un an joacă la FC Buzău. Ariel Lopez așteaptă cu nerăbdare sărbătorile de iarnă pe care le va petrece în Tenerife.

„Acolo și iarna și vara este cald. Acum sunt 18 grade, aștept să scap de frigul din România”, a anunțat Ariel Lopez, jucător la FC Buzău.

Fotbalistul care petrecere Crăciunul cu porumb fiert și sarmale cu orez!

Ariel iubește la nebunie animalele și, din dragoste pentru ele, de 2 ani e vegetarian. De Crăciun el se va delecta cu legume, fructe și sarmale de post.

„Îmi plac la nebunie sarmalele cu orez. Am învățat să le pregătesc în România. Voi mânca porumb, cartofi, orez și toate legumele pe care le găsesc”, a mai anunțat el. Ariel a dezvăluit și cum sunt sărbătorile în Uruguay: „De Crăciun și Anul Nou sunt niște focuri de artificii incredibile. Eu nu sunt de acord cu asta și nu îmi plac pentru nu fac bine animalelor”.

Pentru Adi Mihalcea, antrenorul lui FC Buzău, sărbătorile de iarnă vin cu bucurie dar și cu teamă: „Sunt gurmand și mi-e frică de kilogramele în plus care apar în această perioadă. De fiecare dată am reușit să mă mențin într-o limită acceptabilă și dacă am exagerat o zi, două, am avut grijă să revin la dieta mea”.

Fostul secund al lui Contra de la națională și-a amintit cât de frumoase erau sărbătorile în vremea copilăriei sale: „Noi le simțeam altfel.  Știam ce avem de făcut cu Moș Nicolaie, apoi mergeam la colindat Aveam zăpadă, nu exista iarnă fără zăpadă”.

Pentru că atunci când era fotbalist nu putea să o facă, de câțiva ani, Adi și-a descoperit o nouă pasiune: „Îmi place să schiez, am câțiva ani buni de când practic acest sport”.

Alex Boiciuc și soția sa, originară din Lviv, Ucraina, vor rămâne de Crăciun la Buzău. Din cauza războiului nu pot merge în Ucraina. Atacantul celor de la Buzău povestește dramele pe care le trăiesc locuitorii de acolo: „Sincer, Ucraina trece acum printr-o perioadă foarte grea, mult mai grea decât a fost la început. Au probleme cu electricitatea din cauza bombardamentelor. Au lumină și căldură doar câteva ore pe zi”.

Citește continuarea pe gandul.ro!

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *