Accident rutier, în această seară, la poarta Crângului. În eveniment au fost implicați fostul viceprimar al municipiului Buzău, Fănică Bîrlă și bucătarul Cristi Ice, caare se afla în autoturism cu logodnica sa. Cei doi au fost preluați de ambulanță și acuzau dureri de cap și toracice. Din primele date, accidentul a fost cauzat de nerespectarea distanței regulamentare față de autoturismul din față, de către Ștefan Bîrlă, informează gazetabuzoiana.ro .

„Trafic dirijat pe bulevardul Stadionului! Sunt trei autoturisme implicate. Din primele verificări efectuate la fața locului a rezultat că în timp ce se afla staționat la semaforul de la intersecția bulevardului Stadionului cu bulevardul Bălcescu, direcția de deplasare către Micro XIV, un turism condus de un buzoian de 45 de ani a fost lovit din spate de un auto condus de un buzoian de 35 de ani care la rândul său a fost lovit de un auto condus de un bărbat de 62 de ani, din Buzău. În urma coliziunii un bărbat de 38 de ani și o femeie de 31 de ani, pasageri în prima mașina au fost transportați la spital pentru îngrijiri de specialitate. În cauză se va întocmi dosar penal iar cercetările continuă.”, se arată în comunicatul de presă al Poliției.

Contactat de reprezentanții mass mediei locale, Fănică Bîrlă a recunoscut că neatenția l-a adus în situația respectivă.

Sursă: gazetabuzoiana.ro

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *