Fostul comandant al Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, Ion Marin, a decis să se ia la trântă cu edilul municipiului Buzău, Constantin Toma.

Printr-o postare publică pe pagina sa de facebook, Ion Marin îl invită pe edilul buzoian la o dezbatere publică ce are în vedere cheltuirea banilor publici.

DOMNULE PRIMAR TOMA!

Nu știu dacă sunteți sub influența unor frustrări din trecut, cum se aude prin târgul nostru, dar văd că ce faceți seamănă cu un anus contra naturii. Ce apreciați, în imensitatea înțelepciunii administrative: pupatul in cur de către troli, idioțenia unor adoratori care habar n-au ce văd sau înjurăturile, tot mai multe și sincere, ale oamenilor care nu suportă dictatorii de circumstanță?

Vă provoc la o dezbatere publică, în doi, dumneavoastră ca primar în exercițiul funcțiunii, eu ca fost consilier local.

Vă provoc la o dezbatere, on-line, pe rețelele de socializare și live, pe televiziunile locale.

Vă provoc la o confruntare, pe argumente, fără mojicii, fără manifestări isterice.

Dacă sunteți de acord cu provocarea asta, veniți cu documente care să arate comunității urbane din Buzău cum ați cheltuit banii publici! Vă garantez un singur lucru: nu voi candida la funcția de primar dar, prin provocarea adusă, vreau ca buzoienii să știe cine le administrează banii! Ce spuneți? Ne luăm la trântă?

În anul 2016, Ion Marin a fost ales consilier local din partea Partidului Mișcare Populară, însă în 2017, a decis să se retragă din politică.

,,Ca urmare a unor probleme de ordin personal, am decis,irevocabil, să îmi dau demisia din PMP, implicit din funcția de consilier local municipal. Am rugăminea: Nu asociați politica cu decizia mea”, anunța atunci, Ion Marin.

Rămâne de văzut dacă primarul Toma va avea curajul să se alăture într-o dezbatere publică în fața fostului șef al IPJ Buzău.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *