Fostul preşedinte al organizaţiei municipale a PLUS Buzău şi fost candidat pe locul doi la Camera Deputaţilor din partea USR-PLUS Buzău, Denisa Alina Çoban, s-a alăturat, joi, organizaţiei municipale a PNL.

Potrivit unui comunicat de presă remis, joi seară, de PNL, Denisa Çoban este considerată un om valoros, muncitor, fiind un plus pentru echipa PNL Buzău.

„Aşa cum am spus încă de la preluarea mandatului de preşedinte, noul PNL Buzău îşi va deschide porţile pentru toţi cei care gândesc la fel şi îşi doresc să ni se alăture în proiectul Dezvoltăm Buzăul. Îi urez bun venit şi îi mulţumesc Denisei Çoban că a ales să se alăture echipei PNL Buzău”, a spus Gabriel Avrămescu, preşedinte al PNL Buzău.

La rândul său, preşedintele organizaţiei municipale a PNL, senatorul Vlad Pufu, a declarat că uşa partidului este deschisă oricând pentru oamenii de dreapta.

„Mă bucur să primesc în organizaţia municipală profesionişti în activitatea de partid, buni organizatori şi oameni care au demonstrat întâi pe forţele proprii, oameni care cred în valorile de dreapta”, a spus senatorul liberal Vlad Pufu.

EMAG

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *