Buzoienii plătesc cea mai scumpă apă din țară și asta o știm deja. Touși există și câțiva buzoieni care au pus piciorul în prag și cer scăderea tarifului de apă potabilă.

Spre exemplu, USR-istul Florin Drăgulin a inițiat o petiție pentru a cere administrației locale și Companiei de Apă Buzău, scăderea prețului de apă potabilă.

Politicianul buzoian a evidențiat că o familie de buzoieni plătește 180 de lei pentru 12 metri cubi de apă, în comparație cu o familie din bucurești care plătește doar 80 de lei.

„Pentru doar 12 metri cubi de apă, o familie din Buzău plătește aproximativ trebuie să rupă din bugetul lunar aproximativ 180 de lei, în timp ce o familie din București pentru exact același consum, trebuie să plătească doar 80 de lei. Da! Ați înțeles bine! În Buzău, și nu în capitală, trebuie să plătești cu 100 de lei mai mult pentru aceeași apă!

De ce? Pentru că în Buzău avem CEA MAI SCUMPĂ APĂ DIN ȚARĂ!

Cum am ajuns aici?

Ei bine, salariul directorului Companiei de Apă îl depășește cu mult pe cel al președintelui României. În timp ce profitul înregistrat de Copania de Apă anul trecut, se ridică la aproximativ 2 milioane de euro. Iar clădirea în care funcționează noul sediu al Companiei de Apă a costat nu mai puțin de 3 milioane de euro.

Ei ne spun că le pasă de apă, dar ne demonstrează că nu le pasă și de bugetul local familiei tale! Dacă și pe tine te afectează prețul mare al apei, semnează și tu petiția prin care buzoienii solicită reducerea tarifului la apă”, a spus Florin Drăgulin.

Petiția poate fi semnată aici!

Până la ora difuzării știrii, s-au strâns peste 1.193 de semnături.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *