Filiala județeană a Partidului Mișcarea Populară a pierdut procesul în fața fostului judecător, Constantin Florescu.

Procesul a rezultat după ce liderii filialei au încercat să-l înlăture ilegal pe fostul judecător și să-i ofere funcția de consilier local al mun. Buzău lui Fănică Bârlă.

Deciazia a fost luată mai exact în luna octombrie a anului 2020, din postura de candidat al partidului la Primăria la Buzău, Constantin Florescu a ajuns să fie exclus din partid, printr-o decizie a Biroului Politic Executiv, motivată oficial de rezultatele slabe obținute la scrutinul de la alegerile locale, iar ca măsură s-a stabilit retragerea sprijinului politic. Constantin Florescu a contestat decizia în instanță, a câștigat la Buzău și s-a întors în Consiliul Local Municipal.

PMP Buzău a contestat hotărârea judecătorească la Curtea de Apel Ploiești, dar a pierdut procesul deoarece a achitat doar jumătate din valoarea taxei de timbru, așa cum se arată de altfel și în conținutul sentinței emise recent de Curtea de Apel Ploiești(dossar înregistrat cu nr. 12084/200/2020).

23.06.2022
Ora estimata: 09:00
Complet: 7A CIV
Tip solutie: Alte soluţii
Solutia pe scurt: Admite excepţia insuficientei timbrări a cererii de apel, invocată de intimatul Florescu Constantin. Constată nulitatea cererii de apel pentru insuficienta timbrare. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de grefa instanţei, astăzi, 23 iunie 2022.
Document: Hotarâre  2019/2022  23.06.2022

În luna februarie a.c., fostul deputat de Buzău, Adrian Mocanu, a fost chemat la sediul IPJ Buzău pentru audieri, în cadrul unui alt dosar penal. Potrivit unor surse judiciare, liderul filialei județene a PMP a fost audiat într-un dosar, după ce acesta nu și-a recunoscut propria semnătură.

EMAG

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *