Potrivit surselor noastre, cel vizat este Valentin Burada, nepotul fostului consilier județean PSD și fost director al Urbis Serv – Petre Burada.

Valentin Burada este jurist de profesie, acesta ar fi fost vizitat de polițiști, din pricina clinicii pe care o deține, Swiss Clinics, la care s-au înfrumusețat multe vedete din România.

VIDEO: Adrian Bunilă – Adevărul

Operații estetice făcute de medici falși în Capitală și alte 24 de județe

Este vorba despre acuzații de spălare de bani, vătămare corporală, exercitarea fără drept a unei profesii, dar și fals intelectual. Toate aceste infracțiuni au fost comise de către reprezentanții unei clinici de înfrumusețare din Capitală, dar care are mai multe locații partenere în mai multe județe din țara noastră.

Mai multe proceduri de înfrumusețare, atât de tip invaziv, cât și non invaziv au fost efectuate de persoane nu aveau dreptul de a exercita profesia de estetician. Pe scurt, aceștia erau niște medici falși, care făceau aceste operații, potrivit fanatik.ro.

Ce au transmis autoritățile despre percheziții

Informațiile oferite de procurori arată că perchezițiile au avut loc inclusiv la sediul clinicii Swiss Estetix, care a fost fondată de Valentin Burada. La această clinică au apelat mai multe vedete din țara noastră pentru diferite intervenții estetice. Printre acestea se află Bianca Pop, Loredana Chivu sau Ana Maria Mocanu.

Swiss Estetix a fost închisă în anul 2018, în urma unui control în care s-a stabilit că intervențiile estetice aveau loc la un coafor din Suceava, dar nu exista nicio unitate medicală înregistrată sau vreun medic care să facă aceste operații.

„În cursul zilei de 10 iunie 2021, procurorii Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus efectuarea a 45 de percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în alte 24 de judeţe, la domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor persoane juridice cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală, spălare de bani, vătămare corporală, fals intelectual şi exercitarea fără drept a unei profesii”, arată comunicatul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Potrivit buzoienii.ro, la Buzău, Burada are Hanul Vânătorilor și Zen Pool&Ballroom.

Foto: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *