Astăzi, s-a semnat contractul dintre televiziunea publică și Primăria Buzău pentru organizarea la 1 martie a finalei Eurovision România.

Într-o transmisiune în direct la TVR, moderată de Liana Stanciu, s-au discutat ultimele detalii în legătură cu mediatizatul eveniment de la noi din oraș. Din partea televiziunii a fost invitată Doina Gradea, director general și din partea Buzăului, a semnat contractul Elena Isbășoiu, directorul Centrului Cultural Alexandru Marghiloman. Nu a lipsit nici primarul orașului, Constantin Toma, care a spus câteva cuvinte, vizibil fericit și foarte mândru.

Municipalitatea buzoiană va aloca în jur de 200 de mii de euro pentru organizarea acest eveniment, dar primarul Toma susține că „prețul plătit e nimic pe lângă prestigiul și publicitatea aduse orașului”.

Anul acesta, selecția e diferită față de anii trecuți. Finala de la Buzău, va fi între cinci piese interpretate de același artist, Roxen, o tânără de 20 de ani din Cluj. Aceasta face parte de la studioul de producție Global Records și a fost selectată atent, datorită timbrului ei special.

Sursa – Irinel Cîrstea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *