Finala Eurovision România 2020 va fi organizată 99,9% la Buzău

Primarul municipiului Buzău anunţă că finala Eurovision România 2020 va fi organizată ”99.9 la sută”, la Sala Sporturilor din oraşul Buzău, bugetul competiţiei nationale fiind estimat la 150-200 de mii de euro, scrie News.ro.

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a anunţat pe Facebook că finala Eurovision România 2020 are mari şanse să se organizeze la Buzău.

”Vorbim de continuarea proiectelor culturale. Este foarte posibil, 99 la sută, ca finala Eurovision România, care va fi pe 1 martie, să aibă loc la Buzău. Buzăul, iată va intra şi pe harta culturală a României, dar şi pe harta culturală a Europei”, a anunţat pe Facebook primarul Buzăului, Constantin Toma.

Totodată, edilul şef buzoian a adăugat că bugetul pentru organizarea competiţiei naţionale s-ar putea ridica la 150.000-200.000 de euro. Banii ar urma să fie alocaţi din bugetul municipiului după ce acesta va fi aprobat, cel mai probabil, la finele lunii ianuarie.

Finala Eurovision Romania va avea loc pe 1 martie 2020.

Eurovision Europa îşi va desemna câştigătorul pe 16 mai, la Rotterdam, în Olanda.

Sursă: stiripesurse.ro

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *