Finala Cupei Romaniei 2021 – Faza judeteana Buzau

Etapa 5 , mai exact finala Cupei Romania ( Faza Judeteana ) a avut loc pe data de 30.06.2021 la Cernatesti . Disputa a avut loc intre echipele AS VOINTA LIMPEZIS si AS PHOENiX POSTA CALNAU . Scorul final a fost de 2-1 pentru echipa AS PHENIX POSTA CALNAU , aceasta fiind finalista cupei Romania pe faza judeteana din Buzau . Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Asociatiei Judetene de Fotbal Buzau .

Meciul a fost interesant . Momentele de suspans au predominat in prima repriza unde au fost cele mai ocazii clare de goluri atat din partea Vointei Limpezis cat si din partea oponentilor . Scorul la pauza 1-0 pentru AS Phoenix Posta Calnau . In repriza a doua ocaziile nu au mai predominat dar la cele doua faze fixe ambele echipe au marcat . Scorul final : 2 -1 pentru Phoenix Posta Calnau .

Pentru proaspăta laureată vor urma două tururi preliminare, în compania unor echipe din alte județe, la rându-le câștigătoare ale cupei. Abia apoi, în urma tragerii la sorți, vor avea șansa de a întâlni o grupare din fotbalul profesionist.

In continuare puteti urmari rezumatul evenimentelor ce au avut loc in cadrul finalei .. atat ambele reprize de fotbal cat si festivitatile de premiere . Clipul de prezentare al evenimentului a fost realizat de catre colegul nostru de la #zborcudrona . Vizionare placuta ! Nu uitati sa lasati un comentariu si sa distribuiti acest clip daca v-a placut !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *