Cu doar câteva zile în urmă, Organizația Femeilor Social-Democrate din județul Buzău a desfășurat o acțiune caritabilă cu scopul de a susține copiii cu nevoi speciale din comuna Vintilă-Vodă.

În această localitate, aproximativ 60 de copii de diferite vârste sunt în grija părintelui Liviu Pîrlog. Cu o devotare deosebită și o putere de muncă remarcabilă, el depune eforturi considerabile pentru a le asigura copiilor o masă în fiecare zi și pentru a-i încuraja să-și continue studiile. În centrul filantropic de lângă biserică, zilnic, zeci de copii aflați în situații vulnerabile beneficiază de mese oferite.

Doamna Oana Gheorghiu, coordonatoarea Organizației Femeilor Social-Democrate din Buzău și președinta OFSD municipiul Buzău, împreună cu doamna senator Liliana Sbîrnea, au inițiat o campanie caritabilă. Aceasta a condus la strângerea de pachete conținând alimente de bază, articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării și rechizite. Scopul acestor gesturi generoase este de a aduce bucurie în viața acestor copii și de a le arăta că sunt iubiți și sprijiniți de întreaga comunitate.

Surpriza a venit în momentul în care s-a constatat că PSD-ul din Buzău nu mai numără prea multe femei în afara celor angajate ca femei de serviciu la instituțiile subordonate sau în poziții de directori, care sunt așezate ici-colo prin diverse instituții. Astfel, în fotografia de grup realizată în urma acțiunii caritabile, au fost introduse mai multe persoane de sex masculin pentru a completa imaginea. Modul în care acest lucru se întâmplă rămâne un mister, însă se pare că femeile social-democrate reușesc să-și promoveze organizația cu ajutorul bărbaților.

cnpaulescu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *