Faza zilei la Merei. Papalici (Păcălici) Marian, candidat pentru poziția de consilier local pe listele PSD, a comis o greșeală când i-a scris numele primarului Chircă Ștefan, de la Merei.

Din categoria: ,,Cel mai prost din curtea școlii”

Cum faza i se putea întâmpla numai unui pesedist, aceasta este mândru de greșeala sa, și, ba chiar sare la bătaie dacă cineva are curajul să îi arate că este sub nivelul mării când vine vorba atât de politică, cât și de gramatică. ,,Cine se aseamănă, se adună!”

Candidatul PSD, a corectat postarea doar după ce mai mulți locuitori i-au sesizat greșeala.

”Personajul principal”, ”Păcălici”, este sigur pe el că primarul ”Chirică” (așa cum îl alintă el) va mai apuca fotoliul de primar pentru următorii ani. Însă aceștia au uitat ceva, au uitat de dosarele și plângerile penale pe care primarul le are în custodie. Mai mult de atât, fostul securist din Sărata Monteoru, ne-a dăzvăluit în exclusivitate cum l-a pus în funcție pe actualul primar de la Merei.

Însă ”racheții” de la Merei, sunt gata oricând să sară la bătaie dacă cineva încearcă să-l învingă pe actualul primar.

Nu-i nimic ”pretenași”, nu mai sunt vremurile care erau odată, nu veți mai da găleți, nu veți mai da mici și bere. Suntem cu ochii pe voi!

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “Faza zilei: Un candidat PSD a confundat numele primarului pe care îl susține pentru lupta la Primăria Merei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *