O fază confuză s-a petrecut în minutul 70 al meciului dintre Gloria Buzău și Dinamo, la scorul de 2-2. Gazdele au cerut două lovituri de la 11 metri. Ion Crăciunescu e de părere că una dintre faze a fost judecată greșit de „centralul” Moroiță. 

Filip Dujmovic a avut un meci de dat uitării. A gafat incredibil la golul de 1-0 al Buzăului, în minutul 9, iar în partea secundă era să o comită din nou.

În minutul 70, goalkeeperul bosniac a ieșit decis pe o centrare. A ajuns la minge, a prins-o cu ambele mâini, dar în timpul intervenției l-a busculat cu umărul la nivelul capului pe Pablo Gaitan. Mijlocașul Gloriei a rămas căzut pe gazon, plin de sânge. 

„Centralul” Andrei Moroiță a lăsat jocul să meargă. Ulterior, când acțiunea s-a încheiat, i-a acordat „galben” portarului dinamovist, dar pentru proteste.

Gaitan a avut nevoie de 5 minute de îngrijiri medicale, pentru a i se opri sângerarea, înainte de a reveni pe teren.

Ion Crăciunescu, în direct la „Fotbal Club”, de la Digi Sport, a spus că Moroiță a luat decizia corectă„Portarul joacă mingea. Se pot întâmpla ciocniri involuntare. A fost un contact involuntar, portarul are avantajul că a jucat mingea”.

cnpaulescu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *