Aplicațiile Facebook, Messenger, Instagram și Whatsapp au încetat să funcționeze luni, în jurul ore 18:30. Sunt afectați utilizatori din întreaga lume, inclusiv din România, potrivit paginii downdetector.com.

Compania nu a comunicat până în prezent cauzele care au dus la ultimele probleme, nici un timp estimativ pentru remedierea problemelor. „Ne pare rău, ceva nu funcționează bine. Lucrăm la asta și o vom rezolva cât mai curând posibil”, a transmis Facebook într-un mesaj pe site-ul companiei.

Pe toate cele trei platforme, principalele probleme înregistrate sunt legate de reîmprospătarea și încărcarea site-urilor. Pe Instagram apare mesajul: „Nu s-a putut reîmprospăta feedul”, potrivit The Herald. Între timp, un utilizator Downdetector a postat că „Facebook și WhatsApp au picat”, în timp ce altul a spus „nici măcar nu pot accesa site-ul Facebook”. Pe cele două aplicații de mesagerie deținute de compania Facebook, Messenger și WhatsApp, mesajele nu pot fi trimise. „Serverele Facebook și Instagram sunt defecte !!, Site-ul web nu poate fi accesat”, a avertizat un utilizator, pe Twitter.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *