O explozie s-a produs, vineri dimineaţă la o butelie cu azot din incinta unei fabrici din municipiul Bârlad, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de urgenţă (ISU) Vaslui.

În urma exploziei, o persoană a fost rănită, la faţa locului fiind trimis un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, pompierii asigurând măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor.

„Un echipaj din cadrul ISU asigură măsurile de tip PSI, după producerea exploziei la o butelie de azot. Explozia nu a fost urmată de incendiu. În urma exploziei, o persoană a fost rănită şi a fost preluată de un echipaj al SAJ”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

La sosirea echipajelor de salvare, victima era în stare de inconştienţă, cu respiraţie spontană şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului, apoi a fost transportată la spital. Persoana lucra la o firmă din judeţul Buzău şi efectua o serie de lucrări la fabrica din Bârlad.

Datorită rănilor foarte grave, bărbatul din Buzău (Nenciulesti, Merei) în vârstă de 37 de ani, s-a stins din viață aseară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *