Explodează numărul de infectări cu virusul gripal la Buzău. Vezi informații de ultimă oră!!!

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în județul Buzău au mai fost confirmate 19 cazuri de infectare cu COVID-19. Numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului a ajuns la 253.

CAZUL 235: pacient sex masculin, 72 de ani, simptomatic, internat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Buzău, transferat la Secția Boli Infecțioase a SJU Buzău (izolat).

CAZUL 236: pacient sex masculin, 50 de ani, simptomatic, contact direct cu cazul nr. 230 (cazul 230 – pacient sex feminin, 42 ani, pacient oncologic, testată și depistată într-o clinică particulară din București).

CAZUL 237: pacient sex masculin, 62 de ani, simptomatic, din municipiul Buzău.

CAZUL 238: pacient sex masculin, 32 de ani, simptomatic, cu domiciliul în județul Brăila și cu locuință în municipiul Buzău.

CAZUL 239: pacient sex feminin, 79 de ani, simptomatică, internată la Secția PNF a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).

CAZUL 240: pacient sex masculin, 55 de ani, simptomatic, testat și depistat la un laborator privat de analize din Buzău, angajat al unei fabrici din municipiul Buzău. În urma anchetei epidemiologice, DSP a identificat 3 contacți direcți, care au fost izolați la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile. De asemenea, DSP a stabilit ca activitatea fabricii să nu fie suspendată, urmând ca starea de sănătate a angajaților să fie monitorizată zilnic și, în cazul în care apar simptome în cazul vreunui angajat, autoritățile sanitare vor fi informate. În cursul zilei de astăzi, s-a realizat o dezinfecției a fabricii și, în continuare, se vor lua măsuri sporite de dezinfecție a spațiilor și se va menține triajul epidemiologic zilnic pentru personalul care își desfășoară activitatea în fabrică.

CAZUL 241: pacient sex feminin, 55 de ani, simptomatică, personal auxiliar în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.

CAZUL 242: pacient sex masculin, 52 de ani, din Râmnicu Sărat.

CAZUL 243: pacient sex feminin, 45 de ani, internată la Secția PNF a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).

CAZUL 244: pacient sex feminin, 79 de ani, ușor simptomatică, pacient oncologic.

CAZUL 245: pacient sex feminin, 42 de ani, simptomatică.

CAZUL 246: pacient sex feminin, 53 de ani, simptomatică, internată la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).

CAZUL 247: pacient sex feminin, 54 de ani, simptomatică, personal medical în cadrul unei clinici private.

CAZUL 248: pacient sex masculin, 63 de ani, simptomatic, personal medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.

CAZUL 249: pacient sex feminin, 50 de ani, simptomatică, din municipiul Buzău.

CAZUL 250: pacient sex feminin, 45 de ani, simptomatică, contact direct cu cazul 204 (cazul 204: pacient sex masculin, 4 ani, internat la Secția Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolat), simptomatic).

CAZUL 251: pacient sex feminin, 60 de ani, personal auxiliar la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat.

CAZUL 252: pacient sex masculin, 52 de ani, simptomatic, pacient oncologic.

CAZUL 253: pacient sex masculin, 37 de ani, ușor simptomatic.

  • Pacienta 241 a fost internată la Spitalul ”Victor Babeș” din București, ceilalți pacienți au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat.
  • Ancheta epidemiologică este în desfășurare.

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *