Marile publicații și televiziuni din județul Buzău l-au lăudat pe ministrul Agriculturii, Petre Daea, că a cumpărat de la producătorii locali produse naturale. Produsele au fost înapoiate comercianților

Foto: buzoienii.ro

Ei bine, mecanismul stătea în felul următor. Daea cumpăra produsele comercianților, iar mai departe, ministrul direcționa plasa cu produse către subalternul său, directorul Direcției de Agricultură Județenă Buzău, dl. Florea Cosmin. Mai departe acesta îi direcționa către un alt subaltern, din cadrul DAJ Buzău.

Chiar dacă directorul DAJ Buzău a fost anunțat și s-a prins că mecanismul va fi imortalizat, aceștia au continuat să înapoieze produsele comercianților de la Toamna Buzoiană.

Aveam să aflăm că cel care înapoia produsele comercianților este Toader Cristian, un medic veterinar angajat de Florea Cosmin în cadrul DAJ Buzău, conform surselor noastre.

Daea, un joc de teatru ieftin, pentru prostimea ce-i votează

În timp ce ministrul Agriculturii acorda un interviu pentru presa națională și locală, angajatul DAJ Buzău își îndeplinea „misiunea” de a înapoi produsele cumpărate de Daea de la comercianții buzoieni.

La un moment dat, Daea enumera cât de bine este să susții producătorii locali și să consumăm produse naturale, iar pe la spate produsele cumpărate erau înapoiate.

De menționat că după ce Daea a rămas fără bani, i-a cerut sprijinul directorului DAJ, care la un moment dat a afirmat, nu mai ma nici 5 lei în buzunar.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

10 thoughts on “EXCLUSIV! Daea a cumpărat produse la Toamna Buzoiană pe care le-a înapoiat după ce presa a plecat”
  1. Daea are bani de aruncat. Produsele cumparate in fata camerelor TV la piata din Buzau au fost returnate pe ascuns de subordonatii ministrului- Video – Diaspora Romania spune:

    […] Publicatiile si televiziunile din judetul Buzau l-au laudat pe ministrul Agriculturii, Petre Daea, ca a cumparat de la producatorii locali produse naturale. Produsele au fost insa inapoiate comerciantilor, arata Stiri din surse Buzau. […]

  2. Sa-l trimiteti din nou pe Ciolacu in Parlament. Cum iti asterni asa dormi. Votezi porci o sa fi tratat/ traiesti precum animalele.

  3. Te salut Vlad.Este real acel comerciant/producătpr,care a spus că i s-au adus produsele înapoi?Sînt mai mulți producători care au primit marfa înaapoi?Dacă acest articol este o ,,făcătură,, , nu este în regulă,să știi… Nu poți să arunci cu noroi,și știi,încearcă să te informezi din cel puțin 3 surse,mai ales că în tîrg erau zeci de producători,și,dacă așa a fost,este imposibil să nu mai fie reclamații…Ne mai auzim.Succes îți doresc!
    Emil

    1. Domnule,dlDaea,este singurul ministru care a ajutat judetul agricol Buzau.Stiu,pentru ca stau in apropierea zonelor agricole ajutate de dl Ministru.Nu lucrez in domeniu ceea ce imi da o neutralitate nediiscutabila dar imi iubesc orasul in care m am nascut si le sunt recunoscatoare celir care fac bine judetului si orasului Buzau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *