Popa Holban, își freacă din nou mâinile, de la prefectură își mută băgăjelu direct la Primăria Râmnicu Sărat, în funcția de viceprimar al municipiului.

Consilierul local, Dan Manciulea.

După demisia consilierului local Dan Manciulea, Partidul Național Liberal, prin președintele filialei județene Gabriel Avramescu, a cerut deja validarea supleantului de pe locul 7, Viorica Manolache.

Consilierul local, Dan Manciulea și-a dat demisia în data de 23.11.2021. Motivul demisiei este din cauza ,,doctrinei neclare” și ,,contra ideii liberale”.

Ca Viorel Holban să poată intra în CLM, ar trebui să refuze mandatul toți supleanții de la nr. 7 până la 12, ceea ce nu este imposibil după cum stau lucrurile la liberalii râmniceni, doar că pentru moment au cerut validarea numărului 7, respectiv dna. Viorica Manolache.

Pe viitor ar putea să renunțe un consilier la mandat, în speranța a refuzării celorlalți supleanți de până la Holban, iar acesta să intre în CLM. Însă, totul este în cărți, după ce popa Holban și-a anunțat în presa locală despre venirea sa în Primăria Râmnicu Sărat, ca viceprimar.

Astăzi, pe ordinea de zi a CLM Râmnicu Sărat, consilierii locali vor aproba încetarea dreptului de consilier local al dl. Dan Manciulea și vor declara postul de consilieri local, vacant.

Dacă supleantul propus nu depune la secretarul general al UAT-ului documentele prevăzute de Codul Administrativ, astfel încât secretarul să le redirecționeze către Judecătorie în vederea validării mandatului, se trece la următorii supleanți. Unul dintre documentele solicitate este declarația că acceptare a mandatului. Dacă supleantul propus nu acceptă sau nu depune toate actele solicitate, se trece la următorii. Dacă aceștia renunță, unul după altul până se ajung la nr. 13, atunci Holban intră în CLM. E doar o chestie de „bucătărie internă” a PNL-ului, că ar putea să le ceară ălora să renunțe toți ca să intre Viorel Holban în CLM.

Dacă Holban se așează cu toți suplenații la masă și le spune că a bătut palma cu Cîrjan să-l pună viceprimar, toți suplenații vor renunța de bunăvoie.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *