O anchetă a fost demarată la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Autovehiculelor Buzău,  după  ce o tânără de 20 de ani l-a acuzat pe un examinator auto că ar fi avut un comportament deplasat, trimițându-i mai multe mesaje indecente și chiar a invitat-o în oraș.

În respectivele mesaje, funcționarul public îi face avansuri fetei de 20 de ani, aspirantă la calitatea de conducător auto, însă aceasta îl refuză,  motiv pentru care, tânără a fost respinsă de patru ori la examenul practic de traseu.

Situația a fost adusă la cunoștința superiorilor,  iar aceștia au deschis o anchetă.

Nu se cunosc rezultatele cercetării, dar ceea ce este cert este că examinatorul a fost lăsat să își continue activitatea la Serviciul Permise Auto. Între timp, lucrurile au luat o nouă turnură, același examinator fiind vizat într-o anchetă penală pornită de la plângerile aceleiași tinere, conform publicației blitz24.ro.

Conform informațiilor Blitz24,  persoana în cauză are 33 de ani și este angajat la SRPCIV Buzău din 2021, iar pe numele lui a mai planat o suspiciune de hărțuire.

Declanșarea cercetărilor a fost confirmată și de subprefectul Constantin Cristea, în atribuțiile căruia intră coordonarea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Buzău. În declarațiile acordate sansanews.ro, Constantin Cristea confirmă că un angajat din acest serviciu este vizat într-un dosar privind o presupusă faptă de corupție. Este vorba despre un bărbat de 33 de ani, angajat din 2021 la SRPCIV Buzău. Surse de presă au confirmat pentru ȘansaNews că funcționarul cercetat este același cu cel acuzat de hărțuire.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *