Weekendul trecut, la o pensiune din localitatea buzoiană Cașoca, a avut loc un eveniment unic în România. Noul importator GASGAS si HUSQVARNA a adunat unii dintre cei mai buni rideri din țară, dar si cei mai mari dealeri din domeniu.


Au fost prezentate modelele Husqvarna, renumite pentru prezența pe podiumurile mondiale zeci de ani, dar și motocicletele GASGAS, un brand cu performanțe notabile în lume, dar fara notorietate pe piața din Romania. Mai puțin cunoscut, GASGAS a stârnit curiozități, întrebări și mai ales pofta de condus. Atât piloții, cît si dealerii au fost impresionați de întregul arsenal adus la intalnire de catre organizatori.


Cele două branduri de motociclete, aparținând KTM Group, sunt importate în Romania de Authentic Spirit si Atvrom, prin divizia lor – ATH Moto, și vor avea distribuție națională în magazinele proprii și rețeaua de dealeri.

Gazda evenimentului a fost Dani Oțil, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori Tv, dar și unul dintre cei mai renumiți enduriști din țară.

”E un eveniment care ar trebui să se întâmple în fiecare an, la fiecare lansare nouă de motociclete, un eveniment care ar fi trebuit să se intample ori de câte ori un sportiv devenea sponsorizat. E un eveniment mult așteptat și ne dorim să se repete. Am vrea ca de fiecare dată când se lansează o gamă nouă, să ne strângem la fel, oameni importanți din dealership, pe cât se poate cu pandemia, oameni importanți din sport, în general și organizatori. Am putea fi mult mai uniți si am putea face mult mai multe lucruri împreună. Mâna asta de oameni care am fost la lansarea GASGAS / HUSQVARNA, putem schimba multe lucruri în bine, mai ales că acum avem un partener puternic lângă noi, Authentic Spirit”, a precizat Dani Otil.

Sursa – Husqvarna Motorcycles

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *