Duminică s-a organizat a 3-a ediție a campaniei ,,donează un zâmbet” pentru secția de pediatrie a Spitalului Județean din Județul Buzău, care s-a desfășurat între orele 12:00 și 18:00 în Parcul Crâng.

Campania a fost organizată de dna. Vioreanu Gabriela, profesorara de muzică a Liceului cu Program Sportiv Buzău, alături de Prof. Colaborator Toma Nicolau Elena și de elevii acestui liceu. Scopul campaniei este de a strânge fonduri pentru a cumpăra creioane, carioci și cărți de colorat pentru copii de pe secția de pediatrie a Spitalului Județean de Urgență din Județul Buzău

S-au oferit baloane, măscuțe confecționate manual, bomboane copiilor îndrăgiți de panourile cu măscuțe colorate, dar și de buchetul de baloane colorate. Copii s-au bucurat enorm de mult și au apreciat munca voluntarilor, iar părinții au depus bănuți în cutia de donații. Suma strânsă a ajuns la 2700 lei, din spusele doamnei Vioreanu care era foarte fericită, deoarece ediția trecută suma strânsă trecuse puțin peste 800 lei.

Reporter: Ce v-a motivat să începeți această campanie?

Dna Vioreanu: Faptul că întotdeauna în spital pe secția de pediatrie sunt internați și copii nevoiași, copii care nu-și pot permite să-și aducă de acasă o jucărie, o carte de povești sau de colorat, dar și faptul că încercăm să dotăm fiecare salon al secției de pediatrie cu materiale educative cu care să-și poată umple timpul, aceasta este motivația pentru care am desfășurat această activitate de voluntariat.

Reporter: V-a fost greu la început cu organizarea campaniei?

Dna Vioreanu: Nu mi-a fost atât de greu deoarece am primit tot suportul necesar din partea direcțiunii Liceului cu Program Sportiv cât și al elevilor.

Reporter: De ce ați ales secția de pediatrie?

Dna Vioreanu: Așa cum am răspuns mai sus pentru faptul că empatizez nevoile celor din jur, în special cu cei nevoiași.

Reporter: O să mai organizați și alte campanii pe viitor?

Dna Vioreanu: Cu siguranță nu o să ne oprim aici, având în vedere faptul că de fiecare dată am avut succes și ne-am îndeplinit obiectivul.

Reporter: O să colaborați cu alte ONG-uri pe viitor?

Dna Vioreanu: Dacă ni se va propune vom fi deschiși să colaborăm.

Mulțumim Doamnei Profesor Vioreanu Gabriela pentru colaboare și felicităm voluntarii cât și donatorii pentru implicare!

cnpaulescu.ro

By Moreno Antonio

VOLUNTAR ,,Imposibilul va fi mereu posibil, îți trebuie doar ambiție!"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *