Eurovision 2020: „Alcohol You”, piesa cu care Roxen va reprezenta România

Piesa ,,Alcohol you”, interpretata de Roxen, a fost aleasă câștigătoare, ieri, în baza votului public și a unui juriu de specialitate, în proporție egală, de 50%.

„Roxen va urca, in luna mai, pe scena de la Rotterdam si va reprezenta Romania la Eurovision Song Contest 2020 cu piesa „Alcohol You”, informeaza Televiziunea Romana intr-un comunicat de presa.

Spectacolul de duminica s-a plasat sub sloganul #ealtceva, aducand numeroase elemente în premieră pentru public.

Astfel, ”concurenții” finalei din acest an au fost cele cinci show-uri care au ”luptat” pentru a se califica în faza internațională. Numitorul comun al acestor show-uri a fost Roxen, care a dat dovada talentului, a versatilității interpretative și a nivelului său tehnic de pregătire pentru fiecare dintre cele cinci piese.

După ce s-a ales ca „Alcohol you” să fie piesa cu care Roxen ne va reprezenta la concurs, artista a declarat ca este o melodie ,,pe care o simt cu toată ființa mea și pe care o trăiesc de fiecare dată când o cânt”.

„Mă reprezintă stilul ei și mă bucur foarte tare ca și publicului și juriului le-a plăcut și au votat-o. Le mulțumesc tuturor! Toată aceasta susținere înseamnă enorm pentru mine și mă motivează atât personal, cât și ca artist, să muncesc mai mult, să fiu din ce în ce mai dedicata și sa fac muzică.

Îmi doresc ca melodia ”Alcohol You” să ajungă cât mai sus, să fie la fel de apreciată și de publicul din străinătate și, de ce nu?, votata la Rotterdam. Am emoții foarte mari, dar sunt constructive și mă ajută să pregătesc show-ul pentru Eurovision 2020, să pot ajunge prin tot ceea ce transmit cât mai aproape de oameni”, a declarat Roxen, imediat după anunțarea rezultatului.

Eurovision Song Contest 2020 va avea loc la Rotterdam, sub sloganul ,,Open Up”, cu semifinalele pe 12 și 16 mai. Reprezentanta României, va intra în concurs în data de 12 mai, în cea de-a doua partea a prinei semifinale.

Foto: Olteanu Mariana

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *