Chiar dacă autoritățile și organizatorii au afirmat că acest concurs organizat la Buzău a fost un real succes, se pare că realitatea este alta.

Trecând peste suma de aproximativ 200.000 de euro cheltuită din „vistieria” buzoienilor, pentru organizare și toate cele necesare, finala nu a avut audiență aproape deloc.

Conform Paginademedia.ro, Eurovision 2020 a fost urmărit de circa 200.000 de mii de oameni, punând TVR pe un rușinos loc 8 în topul audienței în acea seară, fiind devansat de Digi Sport, sau România TV.

Și dacă nici banii cheluiți, sau slaba audiență, nu au lăsat o amprentă asupra locuitorilor din Buzău, se pare că traficul mare de persoane din seara spectacolului, a lăsat urme, la propriu.

„Cam asa arata sala după marele spectacol al primarului.
Nu cred ca va șterge nimeni scaunele pana la meciul de joi cu Zalaul (5 martie). De parchet nu sunt multe de spus..praf mult.. Mizerabil..
Ar fi indicat sa veniți la meci și cu ceva ustensile de șters scaunele, dar speram ca cineva sa rezolve aceasta problema.
Istoria recenta ne spune ca nu se va întâmpla nimic 😏 „, a afirmat într-o postare pe Facebook, administratorul Pagina Suporterilor – C.S. HM BUZAU.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *