Odata cu venirea sezonului rece, trebuie sa iti schimbi total garderoba si sa o adaptezi la noile tendinte. Hainele pe care le porti si modul in care le combini spun foarte multe lucruri despre tine si despre personalitatea ta. In iarna care se apropie, se poarta tinutele all white, culorile metalice, paltonul lung, in carouri, fularul si fesul din tricot si accesoriile minimaliste. Chiar daca in aceasta perioada nu vei avea la fel de multe ocazii in care sa iti etalezi outfiturile, nu renunta la bucuria de a arata bine si de a te simti frumoasa.

Iata ce articole vestimentare nu trebuie sa iti lipseasca iarna aceasta!

  1. Botine si cizme inalte

Aceste doua modele au fost dintotdeauna la moda si nu vor iesi din tendinte prea curand. Daca iti doresti o tinuta eleganta, poti accesoriza botinele cu o rochie pana la genunchi, dresuri mate, o geaca din piele cu franjuri si o bereta. Intra pe site-urile cele mai cunoscute si descopera acum toate modele de care ai nevoie. 

In ceea ce priveste cizmele inalte, pentru a avea un efect mai dramatic, apeleaza la cele pana la genunchi. Pentru a forma un outfit complet, adauga o rochie sau o fusta lejera, care sa acopere putin din materialul lor, un palton in nuante pamantii si accesorii aurii. Indiferent ca adopti un stil casual, clasic sau elegant, aceste incaltari te vor scoate cu siguranta in evidenta. 

  1. Geaca puffer

Aceasta este o piesa atemporala, care nu se clinteste de pe rafturile magazinelor, indiferent de tendintele schimbatoare. De asemenea, nu vei regreta investitita pe care o vei face, odata ce vei achizitiona geaca puffer, pentru ca o poti purta linistita in toti anii care vor urma. In plus, este extrem de potrivita atat pentru sezonul toamna-iarna, cat si pentru primavara.

Aceasta alegere va duce automat tinuta intr-o zona casual, fiind piesa pe care trebuie pus accentul atunci cand este purtata. Alege o pereche de bocanci cu talpa groasa sau o pereche de botine din catifea si vei avea un look spectaculos si tineresc. Totusi, ai grija la acest material, pentru ca odata murdarit, se curata destul de greu.

  1. Rochia din tricot

Pentru zilele friguroase de iarna, rochia din tricot, cu guler, este extrem de confortabila si de calduroasa. Opteaza pentru un material gros, intr-o culoare pamantie, la care sa adaugi o pereche de cizme negre, lacuite. Acest look este extrem de sexy si indraznet si va atrage cu siguranta toate privirile. 

Pentru a completa outfit-ul, alege o geaca tip pelerina, lunga, pana la glezne, intr-o culoare contrastanta cu cea a rochiei. De asemenea, nu uita de bereta frantuzeasca, un accesoriu care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba. Accesorizeaza tinuta cu un machiaj luminos, cat eye si cu o coafura lejera. 

Asadar, daca iti doresti ca in aceasta perioada sa iti ridici moralul si sa te simti mai bine, apeleaza la aceste piese vestimentare, care te vor scoate din zona de confort a tinutelor de casa. Chiar daca in prezent majoritatea femeilor lucreaza din propria locuinta, atunci cand se iveste momentul sa iesi afara, nu ezita sa atragi toate privirile! 

Sursa foto: Shutterstock.com

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *