apa-contaminata

Deputatul USR aduce în atenție răspunsul neclar primit cu întârziere de la Ministerul Sănătății după aproximativ 3 luni și acuză lipsa de acțiune în asigurarea apei potabile pentru populație.

Deputatul Emanuel Ungureanu(USR) aduce în prim-plan o problemă crucială privind calitatea apei consumate de populația din județul Buzău, criticând dur răspunsul Ministerului Sănătății la semnalul de alarmă tras în luna octombrie anul trecut. Acesta a făcut interpelarea în urma unui reportaj din Ziarul Puterea, care dezvăluia situația apei contaminate de la robinetul locuitorilor buzoieni.

„Ministerul Sănătății mi-a trimis cu o întârziere de 3 luni un răspuns neclar la o întrebare clară. De ce nu avem surse de apă curată pentru populație în județul Buzău, de unde provine chiar premierul României, Marcel Ciolacu? Există un răspuns clar la această întrebare, nici lui Ciolacu, nici președintelui Consiliului Județean Buzău de la PSD, nici lui Rafila, nici șefei DSP Buzău nu le-a păsat niciodată în mod real dacă buzoienii din zeci de sate din județul Buzău beau apă curată sau dacă beau apă din surse sigure!”, a declarat Emanuel Ungureanu în exclusivitate pentru Ziarul Puterea.

Deputatul subliniază lipsa de acțiune și preocupare a autorităților față de problema apei contaminate, arătând cu degetul către liderii locali și naționali. Criticile lui Ungureanu vizează în special premierul Marcel Ciolacu, președintele Consiliului Județean Buzău, reprezentanții DSP Buzău și alți factori de decizie, pe care îi acuză că nu au manifestat interes real pentru asigurarea accesului la apă potabilă pentru comunitatea din județul Buzău.

Emanuel Ungureanu promite că va aduce un punct de vedere clar în continuare și că va insista asupra rezolvării acestei probleme critice care afectează sănătatea și calitatea vieții locuitorilor din județul Buzău.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *