Reprezentanții unuia dintre cele mai mari parcuri auto din țară lansează o provocare pentru toți elevii care obțin o notă mai mare de 8 la examenul de Bacalaureat.

Unul dintre cele mai mari parcuri auto din țară – SS AUTOMOBILE – vine cu o nouă provocare. De această dată, pentru toți cei care susțin anul acesta examenul de Bacalaureat. Toți cei care reușesc să obțină o notă mai mare de 8, beneficiază de un discount de 500 DE EURO la achiziționarea oricărui autoturism din parcul auto.

Reprezentanții parcului sunt de părere că pot așa pot influența rezultatele bune ale elevilor la examenul de Bacalaureat.

Business de succes din pricina calității, al prețurilor și al ofertelor.

SS AUTOMOBILE este unul dintre cele mai importante parcuri auto din Buzău, cu dealeri de automobile profesioniști, având o experiență în domeniu de peste 10 ani.

Prin intermediul parcului auto pe care îl deține în Buzău, compania asigură pasioanților de mașini, o gamă variată de modelele și mărcile dorite, la prețuri avantajoase.

Giratoriu PECO nord, breteaua spre oraș, zona Dedeman

Compania a avut anul trecut o cifră de afaceri de apro­ximativ 1 mil. de euro ( 4,8 mil. de lei). 

Un rol important în succesul vânzărilor a fost colaborarea foarte bună cu principalul partener TBY PAY.

De ce să-ți cumperi o mașină rulată din parcul auto online al SS AUTOMOBILE?

 SS AUTOMOBILE este un dealer expert în mașini second hand, care își pune în slujba clienților întreaga capacitate de acțiune, astfel încât aceștia să reușească să-și atingă obiectivul cât mai repede posibil.

Dacă ești interesat de cumpărarea unei mașini rulate, trebuie să știi că acest dealer autorizat te ajută să faci economie de timp. Nu vei m-ai fi nevoit să îți risipești timpul de la un dealer la altul sau de la persoană fizică la alta. Este suficient să intri în parcul său auto online și să te uiți la oferta mare de mașini de acolo. 

Papazissu Daniel, este un anteprenor buzoian ce a pus bazele SS AUTOMOBILE, acesta își propune să își mulțumească toți clienții și să aducă pe piața locală și națională, automobile pentru buzunarul oricui.

,,O parte a procesului de vânzări auto second hand din Buzău în abordarea noastră transformatoare, ne-a forțat să aducem tot ce știm despre vânzările de mașini din toate mărcile majore. În schimb, am dezvoltat un dialog direct cu clienții noștri. Prin ani de ascultare, am învățat să oferim clienților noștri lucrurile pe care le prețuiesc cel mai mult: istoric real al mașinii, flexibilitate de finanțare cu avans 0%, atât pentru persoane fizice, cât și juridice.”- ne-a transmis, Papazissu Daniel.

Pe Daniel Papazisu, l-am cunoscut după ce s-a implicat financiar în nenumărate acțiuni de caritate în jud. Buzău. Ultima acțiune umanitară prin care s-a implicat fiind campania ,,Împreună dăruim ajutor” din comuna Beceni.

De ce să-ți alegi o mașină rulată din oferta SS AUTOMOBILE?

Reputație

Un beneficiu al achiziționării de la un dealer autorizat este reputația. SS AUTOMOBILE oferă cele mai bune servicii pentru clienți astfel încât satisfacția să fie maximă. Asta înseamnă că, dacă apelezi la echipa sa, datorită faptului că oferă garanție, dacă ai o problemă cu o mașină la scurt timp după cumpărare, poți cere ajutor dealerului. Dacă cumperi mașina de la un vânzător privat, odată ce tranzacția se va încheia, nu-l va mai interesa ce se întâmplă cu mașina. Printre beneficiile parcului auto SS AUTOMOBILE, se numără următoarele: kit de distribuție, plin carburant, numere provizorii și asistență la înmatruculare.

În schimb, dacă apelezi la dealer, vei avea parte de service personal și service post-vânzare. Acest lucru face posibilă îmbunătățirea reputației dealerului și câștigarea încrederii clientului, adică a ta. 

Beneficii legate de finanțare

Poate că cel mai mare beneficiu al achiziționării unei mașini de la un dealer autorizat îl constituie multitudinea de opțiuni de finanțare. Dealerul îți poate oferi oricând propriile opțiuni de finanțare, în timp ce un vânzător privat nu va putea face asta. Dacă cumperi o mașină de la un vânzător privat, va trebui să îți asiguri propria finanțare și, dacă ai probleme în acest sens, va trebui să cumperi o mașină de la un dealer.

Dealerul expert pe care ți-l recomandăm îți poate oferi o serie de surse de finanțare foarte avantajoase.

Flexibilitate de finanțare:

-AVANS 0 – pentru persoanele fără probleme la BIROUL DE CREDIT
-AVANS 0 % – pentru persoanele cu istoric NEGATIV în biroul de credit până la 5000 euro
-AVANS 0 – pentru firme până la 10 000 euro

Un alt exemplu de beneficiu de finanțare legat de un dealer este faptul că multe companii de creditare nu vor finanța o mașină dacă este deținută de un vânzător privat. Unele companii de creditare nu au încredere în vânzătorul privat în ceea ce privește evaluarea cu exactitate a unei mașini, însă au încredere în dealeri, considerându-i capabili de o evaluare cât mai corectă și de stabilirea unui preț mai precis. Prin urmare, obținerea unui împrumut pentru o mașină vândută de o persoană privată poate fi mai dificilă, iar în unele cazuri, rata dobânzii poate fi mai mare.

Acestea fiind zise, nu mai ezita în alegerea ta. Alege dealerul expert de care ai nevoie și bucură-te de o mașină care va avea parte de revizie la livrare, verificare completă și kilometri garantați 100%.

Poți verifica ofertele parcului auto accesând ss-automobile.ro.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *