Elevă de 16 ani, dispărută fără urmă! | „Ultima dată a pus un story dintr-o mașină”

Potrivit reporterbuzoian.ro, polițiștii buzoieni sunt în alertă, după ce o adolescentă în vârstă de 16 ani a dispărut aseară fără urmă, pe drumul dintre casă și locuința bunicilor. Rudele au anunțat poliția și cer sprijinul tuturor celor care pot da detalii despre locul în care s-a afla fata.

Carmen Georgiana Neagu este elevă în clasa a IX-a la Colegiul Tehnic din Buzău. Aseară le-ar fi spus părinților că merge la bunici. Pe drumul dintre casă și locuința acestora – situată în aceeași comună, Florica – tânăra a dispărut fără urmă, anunță reporterbuzoian.ro.

Citește mai multi aici! ——–> reporterbuzoian.ro

„Daca o vede cineva este rugat sa anunte la nr.de tel.0786848899 s au 0784389214,
A disparut de aseara in jurul orei 20:00 din localitatea Florica judetul Buzau,o cheama Carmen si are 16 ani”, a scris unchiul fetei pe Facebook.

 „Nasol. A pus la story că era într-o mașină.”, este un alt comentariu de la postarea unchiului fetei. Ulterior s-a dovedit că story-ul fusese pus ieri, pe zi, din mașina fratelui.

Sursă: reporterbuzoian.ro

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *