Ieri, în cadrul dosarului de la Judecătoria Buzău 12112/200/2021, avocații edilului din Vadu Pașii l-au dat „lovit” pe Gheorghe Firon.

Mai exact, ieri, la secția PENALĂ a Judecătoriei Buzău s-a disputat dosarul în care se află edilul comunei Vadu Pașii împreună cu colegii săi de șpriț, dosar intentat după ce l-au bătut pe activistul buzoian, iar după i-au distrus telefonul mobil.

Avocații inculpaților au susținut că edilul localității Vadu Pașii se află internat la spital și este grav bolnav. Ținând cont de spusele avocaților și de vacanța judecătorească, judecătorul a amânat cauza până în luna septembrie.

Solutia pe scurt: S-a amânat cauza faţă de lipsa unuia dintre inculpaţi şi pentru audierea tuturor inculpaţilor la acelaşi termen.

Liberalii au confirmat informația, după ce edilul și-a anunțat internarea chiar pe grupul de Whatsapp al BPJ.

S-a făcut bine după amânarea judecătorului

La doar o zi distanță, edilul a fost surprins bine-sănătos la volanul autoturismul său.

Agresiunea fizică a avut loc anul trecut în luna aprilie, în timp ce edilul își petrecea ziua de naștere alături cu câțiva colegi de șpriț. Vezi VIDEO mai jos:

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *