Makaveli, un vlogger buzoian controversat, este acuzat că și-ar fi amenințat cu moartea mai multe colege de breaslă, pe care le-a amenințat în videoclipurile sale postate pe internet. El susținea că le va căsăpi cu bătaia, vorbe pe care acum le regretă.

Pe numele său real, Virgil Alexandru Zidaru, a rupt tăcerea cu privire la acuzațiile care îi sunt aduse. El susține că furia sa a fost provocată de la un videoclip postat în mediul online de cea care o amenințase și despre care spune că îi terorizează soția.

Virgil Alexandru Zidaru „Makaveli” este un nume controversat, în contextul în care pe numele lui au fost deschise de-a lungul anilor mai multe dosare penale pentru infracțiuni grave cum ar fi, loviri și alte violențe. În toate s-a dovedit că era nevinovat. El a fost amendat cu 2.000 de lei pentru port ilegal de armă. Vloggerul a fost condamnat după gratii pentru conducere fără permis, însă a fost eliberat condiționat în 2017.

„Îmi pare rău pentru că mi-am ieșit din fire, dar mi-am ieșit din fire, așa cum v-am explicat, din cauza amenințărilor aduse familiei. Rămân doar la vorbe spuse la nervi, vorbe spuse atunci când îți sunt atacați copii, îți este atacată soția, este șantajată, le spui, că până la urma urmei, toți suntem oameni și avem copii”a declarat vloggerul, pentru Știrile Kanal D.

O vloggeriță din Timișoară, acuzații grave la adresa lui Makaveli! Susține că a fost amenințată cu moartea

O vloggeriță din Timișoara susține că a fost amenințată cu moartea de către controversatul vlogger, iar acum se teme pentru viața ei. „Ies cu frică din casa, ma apar, cu sotul meu, ne uitam sa nu vina cineva ca a spus ca este in stare sa plateasca sa ne bage in scaun cu rotile sau cimitir”, a povestit femeia.

Între cei doi colegi de breaslă, războiul a început din cauza unui seral difuzat online, pe care tânăra l-a finanțat și în care Makaveli a jucat ca actor, rol pentru care n-a fost plătit. Vloggerul neagă orice fel de acuzații la adresa timișorencei.

Sursă: wowbiz.ro

Foto: facebook.com

EMAG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *