Toată lumea știe că primarului Constantin Toma îi place să stea în centrul atenției și aproape zilnic postează câte un filmuleț sau pune „jurnaliștii de casă”, să-i mai laude câte o idee, mai ales că vin alegerile și vrăjeala e la modă.

Ultima promisiune făcută de ținteștean este amenajarea unei piste de drifturi pentru „bombardierii” care deranjează cetățenii Buzăului, la miezul nopții. După ce patronii centrelor comerciale le-au interzis piloților de ocazie să se mai învârtă cu „bolizii” prin parcări, Toma s-a gândit că n-ar strica să atragă și mâncătorii de semințe cu aspirații de Schumacher, poate se mai lasă cu niște voturi. Dacă voi credeți că sunt jignitoare aceste afirmații, vă invit să treceți sâmbata sau duminica dimineața, prin parcarea de la Galleria Mall, să vedeți ce lasă în urmă cei care se adună acolo! Adevărații pasionați s-au dus la curse oficiale sau au organizat ei ceva asemănător cu ce vă voi prezenta mai jos!

„Am identificat terenul. Are 20 de hectare. E la marginea orașului, în spatele fostelor ferme de la Verguleasca, lângă balastiera Urbis. O să facem acolo piste pentru karting și car racing. E convenabil pentru toată lumea, se pot distra acolo, scapă de amenzi și nici nu mai deranjează cu zgomotul pe cei din oraș. E acolo și un lac, plajă pe malul Buzăului, vor apărea și terase”, a explicat Toma, pentru buzoienii.ro.

Primarul vizionar nu este la prima ispravă de acest gen, deoarece a mai promis proiecte SF, care bineînțeles nu le-a concretizat. Pe lângă amenajarea spațiilor verzi, asfaltarea parcărilor și numerotarea lor pentru a se lua taxa, respectiv a mai multor străzi nu prea importante, dar care dau bine la număr, nu prea a construit nimic care să ajute economia și bunăstarea locuitorilor Buzăului.

Un exemplu concret și de actualitate este suma „aruncată pe geam” de Primăria Buzău pentru amenajarea pasajului de pe B-dul Unirii, adică niște lucrări ornamentale de 430.000 RON.

Pentru proiecte de acest gen se împrumută PRIMĂRIA BUZĂU? Când orașul este dezastru la multe capitole, dacă de uiți la niște poze de 430.000 RON sau te plimbi pe lângă IAZUL MORILOR ( investiție de aprox. 1milion de euro), te vei simți mai bine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *