Agenția Națională de Integritate, ne-a oferit zilele trecute un punct de vedere referitor la solicitarea noastră privind declarația de avere și interese a edilului Constantin Toma, pe anul 2022.

În urmă cu doar o lună, am verificat de pe mai multe device-uri, atât site-ul Primăriei Buzău, cât și site-ul Agenției Naționale de Integritatea, pentru a verifica declarația de avere și interese pe anul 2022 a edilului buzoian, Constantin Toma.

După ce am constat cu stupoare că declarația nu există pe cele două site-uri mai sus menționate, am decis să solicităm în scris Agenției Naționale de Integritate, un punct de vedere al celor constate.

,,În ceea ce privește declarațiile de avere și interese depuse de către domnul Constantin Toma, primarul municipiului Buzău, în exercitarea funcției/demnității, vă aducem la cunoștință faptul că respectivele declarații de avere și de interese, depuse în mandatul 2020 – 2024, sunt afișate pe pagina de internet a Primăriei Municipiului Buzău, la adresa www.primariabuzau.ro, secțiunea Transparență, subsecțiunea “Declarații de avere și interese ale aleșilor locali și ale consilierilor municipali – mandat 2020 – 2024”, ne-a declarat Bianca Cristina Pană, inspector de integritate.

Am decis să mai verificăm încă odată site-ul Primăriei Buzău și ce să vezi, SURPRIZĂ, declarația de avere a primarului Toma a apărut pe website-ul instituției publice.

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *