Drept la replică – Asociația Atelierul de bine . ,,O întreagă serie de aluzii mincinoase și de afirmații calomnioase.”

DREPT LA REPLICĂ

În data de 19 decembrie 2019, în publicația pe care o reprezentați a apărut, sub semnătura dumneavoastră, următorul articol: Familie defavorizată din Buzău:,,ONG-urile s-au folosit de noi, apoi nu am primit niciun leu.” Familia locuiește într-un grajd de la marginea orașului (http://stiridinsursebuzau.ro/2019/12/19/familie-defavorizata-din-buzauong-urile-s-au-folosit-de-noi-apoinu-am-primit-niciun-leu-familia-locuieste-intr-un-grajd-de-la-marginea-mun-buzau) Acest articol conține o serie întreagă de aluzii mincinoase și de afirmații calomnioase la adresa Asociației Atelierul de bine. Prin prezentul drept la replică, vă rugăm să le prezentați cititorilor dumneavoastră versiunea adevărată asupra faptelor, și anume: „Un miracol de Craciun” este un spectacol caritabil organizat de catre Interact Buzau. Suma stransa si gestionata de acestia pe parcursul anului 2019 este de 8000lei, nu 80.000. Cu diverse ocazii, membrii Interact au vizitat familia Cretu oferindu-le bunuri materiale (alimente, rechizite, produse de igiena personala si curatenie, pilote, perne, jucarii, cadouri de Craciun si Paste, etc). Suma ramasa si predata catre noi este de 4420 de lei(conform chitantei atasate), suma ce va ajunge integral la familia Crețu, insa sub forma de bunuri materiale, nicidecum bani cash. Niciuna dintre organizatii nu a promis familiei ca in urma spectacolului va primi o locuinta. Respingem categoric orice aluzie sau afirmație care ar putea să aducă cea mai mică îndoială asupra activității Asociației Atelierul de bine. Activitatea noastră se desfășoară din anul 2015, este destinată ajutorului copiilor din medii defavorizate, este transparentă și publică și suntem oricând dispuși să certificăm integritatea acțiunilor noastre, inclusiv în instanță.

Cine sunt Asociația Atelierul de bine?

Asociatia „Atelierul de Bine” este o organizatie non-guvernamentala, apolitica si non-profit, ce lupta pentru diminuarea ratei analfabetismului si saraciei in Romania.Totodata, campaniile noastre anti-risipa alimentara si non-alimentara au rol de constientizare, informare si educare a intregii societati in ceea ce priveste utilizarea produselor aflate in pragul expirarii sau a celor cu ambalaje defecte.

Din 2015 lucram cu 200 de copilasi defavorizati cu varste cuprinse intre 1luna si 18 ani din jud. Buzau + alte 12 sate din imprejurimi (Costesti, Cioranca, Corbu, Casota, Vacareasca, Carligu Mare, Carligu Mic, Glodeanu-Silistea, Cotorca, Sat-Nou, Viperesti, Balaceanu), Lehliu (jud. Calarasi) si Bucuresti.

Pe tot parcursul anului le oferim rechizite, alimente de baza pentru intreaga familie, alimente pentru un sandwich zilnic la scoala, hainute si incaltaminte, vizite la medic, asistenta in rezolvarea problemelor juridice/scolare/cu institutiile statului/etc, cadouri de Craciun si Paste, petreceri tematice(1 Iunie, Sarbatorirea zilei de nastere, etc).

Pe scurt: le oferim atentie, iubire, sanse egale la educatie si un viitor mai bun.

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *