Avramescu: ,,Coalizarea forțelor de dreapta poate fi o soluție pentru schimbarea PSD-ului”

,,Facem front comun pentru dezvoltarea buzoienilor și pentru dezvoltarea Buzăului!

Am hotărât să ne dăm mâna pentru proiectele comune care privesc binele oamenilor din jup

Coalizarea forțelor de dreapta poate fi o soluție pentru schimbarea PSD-ului care ne conduce de 30 de ani.”

De la zile de naștere petrecute alături de lideri PSD Buzău, la afaceri cu primarul (PSD) – Toma Constantin.

Să începem

În luna Februarie, Gabriel Avramescu, actualul președinte al PNL Buzău, și-a organizat o petrecere de zile mari în afara județului Buzău, acolo unde au participat și câțiva lideri locali PSD, potrivit surselor noastre. Înainte cu doar câteva zile ca Avramescu să își organizeze petrecerea cu ocazia zilei onomastice, realatam botezul ilegal de la Unirii Events, împotriva normelor impuse de legea 55/2020, însă dacă ești deputat ești mai presus de lege…

Prietenii și cumetrii cu spăgarul Bîgiu?

În campania electorală, a apărut în spațiul public o informație că Avramescu ar fi fost nășit de Cristinel Bîgiu, însă liderul PNL Buzău a respins categoric informația.

Mai multe persoane din cercul de prieteni al lui Gabriel Avramescu, afirmă că liderul PNL Buzău, este omul lui Bîgiu. Când Bîgiu era pe cai mari, Avramescu ar fi beneficiat de „pile” pe la ANAF, iar apoi o „pilă” puternică l-ar fi fixat în funcția de prefect al județului Galați, însă această informație rămâne invazivă până la confirmarea sa.

Vlad Pufu, surprins alături de liderul PSD – Marcel Ciolacu la Green Garden

Vlad Pufu, a fost surprins alături de Marcel Ciolacu, la Restaurantul Green Garden.

Restaurantul este deținut de unul dintre finii lui Boșcodeală.

Vlad Pufu, susține că fotografia este realizată cu mult timp în urmă, iar discuțiile între un director de grup media și un lider național important de partid, sunt firești.

Mihai Răzvan Moraru, legăturile strânse cu primarul PSD – Constantin Toma

În ultimul timp se vorbeşte si se pun tot mai multe întrebări despre relaţia cu Constantin Toma, primarul municipiului Buzău. L-am întrebat pe Moraru în urmă cu doi ani despre afacerile pe care le-au desfăşurat împreună în domeniul agricol. Moraru s-a rezumat doar la a spune că în trecut au colaborat. Nimic imoral sau ilegal, cu o singură condiţie: ştie Moraru care sunt firmele pe care le-a deţinut în trecut primarul Buzăului, firme ce în prezent sunt controlate de acesta prin interpuşi? SC Agra SRL 11 spune ceva? Dar SC Agricultura Veche SRL? Dar SC Ferma Terraverde SRL? La un moment dat 1-am întrebat pe Moraru de ce nu merge la şedinţele de consiliu local municipal. Răspunsul a fost halucinant: nu am timp de pierdut acolo!

Trecând peste toate aspectele şi faptele enumerate în rândurile de mai sus, personal, am ajuns să îmi pun mari semne de întrebare în ceea ce priveşte bunele intenţii ale oamenilor noi din politică. Desigur, cei mai mulţi dintre ei sunt de toată isprava, serioşi şi hotărâţi să aducă schimbări semnificative în politică şi administraţia locală, însă asocierea cu persoane dubioase, fără scrupule în a-şi atinge şi hrăni ego-ul cu orice preţ, nu este deloc pe placul celor care le-au încredinţat votul, deci reprezentarea la cel mai înalt nivel.

Sursă: LiberÎnBuzău.ro

Liberalii au împărțit sacul cu bani pentru a cenzura presa locală, însă au rămas fără bani de chirie. Mai jos aveți fotografia unui contract de publicitate în valoare de 4.000 de LEI.

Anul trecut primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a decis amânarea plății unei datorii de 180.000 de lei a filialei locale a PNL către bugetul local.

PNL, filiala municipiului Buzău, datorează bugetului local taxe și impozite pentru două imobile (sediul partidului și un birou senatorial), două terenuri intravilane și un automobil Dacia 1300, iar sediul central a fost pus sub sechestru de inspectorii de la Finanțele locale din cauza neplății impozitelor, potrivit raportului de specialitate al aparatului primăriei.

De notat că facilitățile fiscale pentru PNL Buzău vin pe fondul creșterii fără precedent a subvențiilor pentru partidele parlamentare plătite direct de la bugetul statului în ultimii trei ani.

Bîgiu și Preda

De asemenea, un alt fost lider local, liberalul Crisinel Marian Bâgiu ar putea fi arătat cu degetul pentru că ar fi trebuit să-și asume obligativitățile plății datoriilor legate de chiria și folosirea utilităților pentru sediul de peste drum de Palat. Este posibil ca fostul senator să fi făcut uitate plățile reclamate acum pe motiv că el a ,,plătit” cu pușcăria o parte a așa-zisei activități politice coordonată (și) din sediul cu pricina.

Mai multe detalii puteți citi aici -> PNL, ajutat de PSD la Buzău: Primarul social-democrat propune eșalonarea pe cinci ani a datoriei de 180.000 de lei a liberalilor la bugetul local.

Mai multe voci spun că liderii PNL Buzău dictează contracte de „promovare” și la Primăria Vadu Pașii, însă această informație rămâne invazivă până la confirmarea sa.

Mai aveam opoziție la Buzău? Este o întrebare pe care mulți buzoieni și-o vor pune…

Pot pune pariu că dacă falimentarul Toma le va oferi domnilor niște beneficii la Țintești, nu ar mai face pe intelectualii.

Unde sunt acei tineri reformatori politici? Unde au dispărut? S-au evaporat din cauza colaboratorilor PSD-iști?

Îmi amintesc că mai era cineva, Irinel Cîrstea de la USR, însă în ultima perioadă e ca și dispărut, s-a evaporat…

Acest articol reprezintă o opinie.

Surse foto: Arhiva, facebook.com
RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *