Două fapte dintr-o lovitură. Un bătrân de 70 de ani a fost reținut de polițiștii din Nehoiu

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraş Nehoiu, au depistat şi reţinut ieri, principalul bănuit de furtul în scop de folosinţă al unei autoutilitare – un bărbat în vârstă 70 ani, din Ialomiţa.

Din verificările efectuate a reieşit faptul că în ziua de 17 noiembrie a.c., bărbatul ar fi sustras o autoutilitară, aparţinând unui cunoscut.

Autoutilitara a fost lăsată de proprietar-un bărbat de 70 de ani, parcată pe o stradă din apropierea locuinţei sale din Nehoiu, neasigurată, având cheile în portieră. Ulterior, bănuitul ar fi condus autoturismul pe direcţia Buzău – Dâmboviţa.

În urma cercetărilor specifice, poliţiştii au depistat autoutilitara pe raza judeţului Dâmboviţa, fiind predată părţii vătămate.

De asemenea, din verificările în bazele de date s-a stabilit faptul că bănuitul are dreptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt în scop de folosinţă şi pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere ”.

Față de acesta, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, iar cercetările sunt continuate de poliţişti, sub coordonarea procurorului.

Popescu Roberto George

-

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *