Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraş Nehoiu, au depistat şi reţinut ieri, principalul bănuit de furtul în scop de folosinţă al unei autoutilitare – un bărbat în vârstă 70 ani, din Ialomiţa.

Din verificările efectuate a reieşit faptul că în ziua de 17 noiembrie a.c., bărbatul ar fi sustras o autoutilitară, aparţinând unui cunoscut.

Autoutilitara a fost lăsată de proprietar-un bărbat de 70 de ani, parcată pe o stradă din apropierea locuinţei sale din Nehoiu, neasigurată, având cheile în portieră. Ulterior, bănuitul ar fi condus autoturismul pe direcţia Buzău – Dâmboviţa.

În urma cercetărilor specifice, poliţiştii au depistat autoutilitara pe raza judeţului Dâmboviţa, fiind predată părţii vătămate.

De asemenea, din verificările în bazele de date s-a stabilit faptul că bănuitul are dreptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt în scop de folosinţă şi pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere ”.

Față de acesta, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, iar cercetările sunt continuate de poliţişti, sub coordonarea procurorului.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *