Poliţiştii Serviciului Rutier Buzău, au depistat un bărbat în vârstă de 52 de ani din Verneşti, ce se deplasa la volanul unui autoturism pe DJ100H, în localitatea de domiciliu. În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0,48 mg/l, alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Alt dosar penal a fost întocmit pentru conducerea unui vehicul având permisul de conducere suspendat. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 29 de ani din Pietroasele, depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe DJ203C, pe raza localităţii de domiciliu.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au continuat activităţile de combatere a indisciplinei în trafic, au aplicat 173 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 4 permise de conducere ca urmare a neregulilor constatate în trafic.

Pe lângă şoferii indisciplinaţi, poliţiştii rutieri au mai sancţionat şi 17 pietoni care au încălcat reglementările codului rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *