După ce America a fost atacată de Iranieni, Donald Trump a luat măsuri extreme comandând uciderea generalului Soleimani.

Pentagonul a confirmat că Donald Trump a dat ordinul ca generalul iranian să fie ucis.”La ordinul preşedintelui, armata americană a luat măsuri defensive decisive pentru a proteja personalul american aflat în străinătate, ucigându-l pe Qassem Soleimani”, se arată într-un comunicat al al Departamentului american al Apărării.

Citește mai mult pe a1.ro.

Preşedintele Donald Trump a postat pe Twitter imaginea drapelului american, fără alte comentarii, la scurt timp după anunţul morţii generalului iranian Qassem Soleimani, în noaptea de joi spre vineri în timpul unui raid asupra unui convoi pe aeroportul din Bagdad, informează AFP. Citește mai mult pe a1.ro.
„Acest atac a avut drept scop descurajarea unor planuri viitoare de atac iraniene”, se arată în comunicat, în care se adaugă că SUA vor continua să adopte măsurile necesare pentru a-i proteja pe americani şi interesele americane pe glob.

Pentagonul a mai precizat că generalul Soleimani a organizat atacurile din ultimele luni asupra bazelor coaliţiei din Irak şi a aprobat atacurile asupra ambasadei SUA din Bagdad de săptămâna aceasta.

Citește mai mult pe a1.ro.

Sursă: a1.ro

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *