După o discuție telefonică cu fostul președinte Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali din Buzău acesta a menționat că actualul proiect al lui Vlad Pufu este decât un interes major de a candida pentru funcția de președinte al COAL la nivel național, iar apoi pentru a obține o funcție în Biroul Executiv al PNL.

Captură de ecran: observatorulbuzoian.ro

După ce Avramescu a deschis conferința de presă, acesta i-a dat cuvântul colegului său Vlad Pufu pentru a da mai multe detalii privind Clubul Oamenilor de Afaceri din Buzău.

„Am un mesaj pentru toți micii antreprenori din Buzău, publicul pe care l-a reprezentant întotdeauna cu cinste și devotat Partidul Național Liberal, un public pe care am încercat să nu îl pierdem și un public la care ne-am referit de fiecare dată în toate poziționările noastre și pentru care am venit cu acte normative care să sprijine mediul de afaceri în general. Așadar, nu este o idee nouă dar este o idee de care este foarte mare nevoie. Am inițiat înființarea Clubului Oamenilor de Afaceri din Buzău o formă liberă deschisă și neafiliată politic. Nu intenționăm să aducem aici oameni afiliați politic ci cred că este nevoie de o formă de organizare pentru o astfel de asociație, în special pentru cei mici și mijlocii care sunt cei mai dornici de a avea informație. Într-o astfel de organizație oamenii de afaceri pot câștiga informație la prima mână pentru afacerea lor și sfaturi de la cei mai experimentați care au trecut la rândul lor prin probleme asemănătoare cu cele care se confruntă”, a declarat senatorul Vlad Pufu la conferința de presă, conform observatorulbuzoian.ro.

Potrivit liberalului Laurențiu Banu, scopul lui Pufu este de a candidat la sfârșitul lunii aprilie la biroul național al COAL și mai apoi de a intra în biroul executiv al PNL.

,,COAL inițial a fost o organizație. După școala de iarnă de la Brașov cu președintele Sebastian Buși, am fost numit președinte COAL Buzău, până a venit dl. Avramescu și am fost rugat să renunț eu în favoarea lui Cercel Ionuț, urmând ca pe mine să mă lase liniștit la ISCTR.

Și la ISCTR a făcut presiuni să mă scoată, unde au și reușit. Inițiativa nu i-a aparținut niciodată și nu îi aparține. Scopul lui Vlad Pufu nu este altul decât de a prelua COAL, pentru ca în aprilie să candideze ca președinte COAL la nivel național, în locul actualului președinte Sebastian Buși, pentru a prelua locul în biroul executiv”, a spus Banu Laurențiu.

Mai precis, când președintele COAL Buzău – Banu Laurențiu mergea la Școala de Iarnă la Brașov la adunările generale, dl. Vlad Pufu habar n-avea de aceste întâlniri.

După ce actuala conducere l-a executat pe Banu, l-a numit mai apoi pe Cercel Ionuț, însă și acesta a fost executat la un moment dat, conform aceleași surse citate.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *