Doliu in Baroul Buzău, unul dintre cei mai apreciați maești ai barei în material de drept civil și penal, a pierit, astăzi, în fața casei sale din Vernești.

Din păcate, cel mai probabil avocatului i s-a făcut rău, după ce ar fi suferit un infarct. După ce a coborât din mașină, acesta a picat la pământ, iar autoturismul a trecut peste trupul său.

Daniel Tibisoiu avea o relație specială cu președintele USR PLUS Buzău și cu Lucian Romascanu, care îi era naș.

Azi am pierdut un om deosebit: Daniel Tibisoiu. Un OM care mereu a ajutat oamenii fără posibilități dar și oamenii care aveau nevoie de sprijin pentru respectarea legii!Un profesionist cum rar am întâlnit in viața asta, un avocat foarte bun!Un OM care și-a iubit familia și care a ținut la prieteni, la sinceritate și la bunătate! Azi am pierdut un prieten drag! De la care am învățat foarte, foarte mult! Simt ca lumea asta e mult mai goală începând de azi! Draga prietene, imi va fi dor de cafeaua la care dezbateam tot ce era bun și rău pe lumea asta, de sfaturile tale, de bunătatea ta și de inteligenta ta! Nu știu ce planuri are cel din cer, dar azi a gresit enorm! Nu e corect sa te ia atât de devreme! Drum lin printre stele!

Mihai Răzvan Moraru, președintele USR PLUS BUZĂU

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *