Jurnalistul sportiv Bogdan Socol a murit la doar 42 de ani, în cursul zilei de azi, în urma unui şoc hipotermic.

Vocea inconfundabilă a lui Bogda Socol din meciurile internaționale și naționale nu va mai răsuna. Bogdan Socol a murit la doar 42 de ani, după ce a înotat într-un lac înghețat și nu a mai putut ieși de sub gheață.

Deși prietenii și rudele l-au sfătuit că ceea ce devenise pentru el un hobby, nu era atât de firesc și normal pentru rezistența unui corp uman, Bogdan Socol a continuat să lupte împotriva temperaturilor extrem de scăzute.

Conform puterea.ro, Bogdan Socol ar fi ales să înoate, astăzi, pe un lac înghețat, chiar dacă i-a fost indicat să nu facă asta, însă după câteva minute, Bogdan nu a mai putut să iasă de sub gheață și a suferit un șoc hipotermic.

Bogdan era pasionat de înotul în ape îngheţate. Din păcate, inima lui a cedat chiar când se afla în apă.

,,Din păcate, suntem tulburați de o veste pe care nu ne-am fi dorit niciodată să o auzim. Conform mai multor surse, fostul jurnalist și comentator român Bogdan Socol ar fi decedat în cursul zilei de astăzi. Suntem șocați de dispariția unui om care a trăit pentru sport și care ne-a oferit atâtea momente pe care nu le vom uita niciodată. Odihnește-te în pace, Bogdan!”, a transmis publicația Sport Studio.

Acesta a moderat ani la rând emisiunea de la miezul nopții de la B1TV, ,,Un pont pe zi”, emisiune destinată pariurilor sportive. Acesta era cunoscut pentru vocea sa inconfundabilă, în ultima perioadă comentând meciurile internaționale de pe Digi Sport sau meciurile din Liga 1, din aplicația Flashscore.

În ultimii ani a lansat mai multe cărți destinate iubitorilor sportului.

Bogdan Socol a iubit și a povestit toată viața despre sport, însă de această dată tot sportul i-a luat viața.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *