Presedintele PSD, Liviu Dragnea (S) si Gabriel Petrea (D), ministrul Consultarii Publice si Dialogului Social, sosesc la Congresul Tineretului Social Democrat (TSD), desfasurat la Romexpo din Bucuresti, duminica, 12 noiembrie 2017. Tinerii Social Democrati isi vor alege presedintele TSD pentru urmatorii doi ani, singurul candidat inscris pentru sefia Organizatiei de Tineret este Gabriel Petrea, ministrul pentru Dialog Social. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

De noaptea minții, doi polițiști locali din Buzău, s-au făcut de râs în urma unui live pe facebook.

Scandal mare pe Platoul Dacia din Buzău. Doi polițiști locali au intervenit pentru a elibera 2 metri pătrați, ocupați în plus de unul dintre comercianți. Persoana în cauză s-a conformat și a eliberat spațiul public, în doar câteva minute. Însă, acesta a surprins momentele, transmițând un live pe facebook.

În cele din urmă, comerciantul a solicitat celor doi polițiști locali să verifice toate căsuțele comercianților de pe Platoul Dacia, deoarece majoritatea se aflau în situația acestuia. Polițiștii locali au refuzat categoric acest lucru, iar când comerciantul a venit cu o ruletă, pentru a măsura o căsuță din vecinătatea acestuia, localii au dat-o în bâlbe.

Nu-i supăra pe locali, că prostia îi doare”

În cele din urmă, localii și-au făcut ”bagajele” și au plecat, amenințând comerciantul că se vor întoarce la fața locului, cu trei procese verbale, un lucru ilegal, deoarece procesele verbale trebuiau făcute doar la fața locului.

Acesta va fi sancționat de trei ori, o dată pentru purtarea necorespunzătoare a măștii, pentru ocuparea abuzivă a domeniul public și pentru că a filmat și a transmis live pe facebook, polițiștii invocând necorespunzător, legea 61/1991 – privind liniștea și ordinea publică.

Persoana ce a surprins momentul, va fi sancționată, deoarece a filmat fără acordul acestora, nefiind vreo lege în vigoare pe care polițiștii locali o vor putea invoca. Probabil cei doi polițiști locali, s-au simțit înjosiți deoarece aceștia au fost puși într-o fază proastră, atunci când au trebuit să măsoare cu o ruletă, mai multe căsuțe ce ocupau ilegal domeniu public.

Replicile polițiștilor locali: ,,vezi că filmează!”, ,,nu vezi că filmează în continuare?”, ,,o să fiți sancționat de două ori”.

Comerciantul acuză polițiștii locali deoarece aceștia încercau să-i blocheze cu totul activitate de comercializare, pentru a favoriza un alt comerciant.

Avea o vorbă domnul primar C-tin Toma: ,,Proști, dar mulți” – o replică celebră din nuvela lui Cotache Negruzzi – ,,Alexandru Lăpușneanu”.

Polițistul constatator – Irimia Ștefan

O atenționare pentru unii polițiști de se dau zmei și spun că pe fața lor au dat date cu caracter personal, nu doar că au față de „proști”, dar au și minte de „proști”.

Același polițist local, amenințând un activist civic, deoarece era filmat.

UPDATE: Potrivit comerciantului, după ce i-au fost înmânate procesele verbale, unul dintre polițiștii constatori, i-a atras atenția că este sancționat dacă l-a susținut pe actualul primar al mun. Buzău, în campania electorală.

Comerciantul a fost contactat de mai mulți reprezentanți ai Direcției de Poliție Locală din Buzău, pentru a șterge imaginile de pe facebook, pentru a nu strica imaginea instituției, însă acesta se bate cu pumnul în piept și susține că nu va rămâne așa, a început procedura de a depune o plângere la DNA, împotriva celor doi polițiști locali, sub acuzațiile de abuz în serviciu și trafic de influență.


Potrivit unor surse, gardianul public a fost suspendat o lună din funcție, după ce ar fi agresat un bătrân și i-ar fii rupt o mână. Mai mult de atât, mai mulți comercianți din piața de brânzeturi, sunt revoltați pe polițistul local, deoarece acesta le taie aproape zilnic câte o amendă.

De foarte multe ori, gardienii publici, atât de la noi, cât și din țară, au arestat și amendat mai mulți bătrânei ce vindeau la colț de strădă, mărar și pătrunjel.

Acest articol reprezintă o opinie liberă și necenzurată!

Drept la replică/informații stiridinsurse@outlook.com

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE
One thought on “Doi polițiști locali din Buzău, nu au reușit să măsoare mai mulți metri pătrați de pe Platoul Dacia”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *