Managerul de proiect, Valentin Dimon, susține că lista publicată în ziarul munteniadebuzau.ro este falsă, iar scandalul fondurilor europene a început odată cu campania electorală pentru alegerile locale. Mai mult de atât, acesta susține că cineva a avut acces la antet și ar fi creat o listă falsă.

Un proiect pe fonduri europene a devenit o leafă de partid la Beceni și Podgoria.

După instalarea noului primar PNL Adrian Burlacu, în funcția de primar al comunei Beceni, mai multe nume au apărut în cadrul proiectului.

Iată mai jos prima parte a tabelului făcut de primarul liberal Burlacu, în care localnicii pot descoperi familii apropiate actualului primar, în care au primit premii şi soţul şi soţia, sau familii în care inclusiv copiii au devenit beneficiari ai banilor europeni.

Sursă foto: munteniadebuzau.ro

De asemenea, locuitorii din Beceni, dar mai ales persoanele care ar fi avut legitimitate să primească milioanele de lei, pot descoperi cum 450 de milioane de lei vechi vor ajunge în buzunarele unor consilieri locali liberali, aşa cum la fel de „săracă” este considerată şi familia fostului primar Porumboiu, sau o anume localnică Denisa Botea, despre care am aflat că este moştenitoarea averii fostului preşedinte de CAP, Iorgulescu, un personaj local deosebit de influent pe timpul comuniştilor.

Fostul primar Porumboiu susține că familia sa nu face parte din proiect și nu a beneficiat de fonduri europene.

Spre exemplu, printre amărâții care au beneficiat de banii europeni, se află soția și cumnatul unui patron de pizzerie din Beceni. Printre alte exemple se află și mai multe rude de gradul I ai consilierilor locali PNL. Nicio coincidență de prăduire a banului european?

Aproximativ 10 miliarde de lei vechi au ajuns în buzunarele găștii

Miza alegerilor locale de la Beceni a fost una uriașă, iar gargara ieftină pe rețelele de socializare alimentată cu minciuni, vocabular obscen și comportament necivilizat din partea unor susținători mai apropiați ai primarului în funcție, au fost rasplătite pe măsura de acesta.

Începând cu consilieri locali PNL, rude ale primarului, nepotul fostului Viceprimar PSD (trecut în barca PNL pe ultima sută de metri) până la cele mai vocale și slugarnice persoane ale primarului, toți au fost răsplătiți din bani europeni ce trebuiau să ajungă la persoanele defavorizate din comuna Beceni.

Aproximativ 10 miliarde de lei vechi au ajuns în buzunarele găștii peneliste, făcându-se clar discriminare față de ceilalți tineri din comuna care au fost amăgiți cu o sumă de 10.000 de lei.

Un proiect bun și de viitor pentru comuna Beceni ce își propunea promovarea incluziunii sociale, combaterea sărăciei și a oricărei forme de discriminare, investiția în educație, formare și orientare profesională pentru competențe și învățare pe tot parcursul vieții, a fost subjugat și transformat în satisfacerea intereselor personale ale primarului în funcție și rasplătirea caracatiței politice a acestuia.

Domnule primar, politica pe care o aplicați față de tinerii din comuna dumneavoastră, nu face decât să-i descurajeze și să-i alunge în comunități unde sunt apreciați și susținuți. Se pare că interesul electoral primează în fața tinerilor care vor să investească în comuna Beceni și sunt tratați de către dumneavoastră cu ignoranță și nepăsare.

Vom continua demersurile noastre pentru a demonstra că articolele noastre nu sunt doar vorbe-n vânt!

Update:

Managerul de proiect, Valentin Dimon, susține că lista publicată în ziarul munteniadebuzau.ro este falsă, iar scandalul fondurilor europene a început odată cu campania electorală pentru alegerile locale. Mai mult de atât, acesta susține că cineva a avut acces la antet și ar fi creat o listă falsă.

Sursă: munteniadebuzau.ro

EMAG

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *