Continuă “doliul local” pe site-ul de casă al primarului Toma(buzoienii.ro), după ce am publicat imaginile cu unul dintre angajații Direcției Agricole Buzău înapoia produsele cumpărate de Daea. În timp ce Daea oferea declarațiii presei, un subaltern împărțea sacoșele prin spate.

Astăzi, jurnalistul de casă al partidului, Auraș Tereacă, publica un articol pentru o respălare a imaginii lui Petre Daea la Buzău: “a luat bibilicile deși stătea la bloc”.

Print screen: buzoienii.ro

Acesta este nivelul jurnalismului local, politicienii dictează, iar “bibilicile” scriu. Edilul municipiului Buzău, a declarat pentru site-ul respectiv că va merge la București să-și ceară scuze personal pentru că am avut curajul să spun adevărul.

Ei bine, am ajuns să fiu împroșcat cu noroi din cauză că am avut curajul să spun adevărul, în timp ce restul jurnaliștilor erau prea flatați de minciunile ministrului Daea și de banii partidului.

Ei bine, mecanismul stătea în felul următor. Daea cumpăra produsele comercianților, iar mai departe, ministrul direcționa plasa cu produse către subalternul său, directorul Direcției de Agricultură Județenă Buzău, dl. Florea Cosmin. Mai departe acesta îi direcționa către un alt subaltern, din cadrul DAJ Buzău.

Cam ăsta este rezultatul unui adevăr spus la timp și cu dovezi, jurnaliștii locali caută motive și împroșcă cu noroi pe așa-zișii adversari din presă, pentru a-și satisface sponsorii de partid.

Zilele trecute aveam să aflăm că jurnalistul Tereacă a scris chiar și pe un abonament Trans Bus, acesta este nivelul înjositor la care a ajuns să scrie presa locală la comandă. (DETALII ÎNTR-UN MATERIAL URMĂTOR)

Probabil că mulți dintre buzoieni s-au întrebat cu cât este plătit jurnalistul Auraș Tereacă pentru articolele lingușitoare la adresa primarului și pentru propaganda de partid.

Societatea comercială deținută de jurnalistul buzoian Auraș Tereacă(TEREACĂ MEDIA SRL, fosta SRL-D), a înregistrat în anul 2020 o cifră de afaceri astronomică, 128.050 RON.

AnulCifră de afaceriCheltuieliProfit netAngajați
202176.928 RON5.595 RON69.060 RON 0
2020128.050 RON 26.369 RON 104.807 RON 0
201989.425 RON 3.548 RON 83.253 RON0

Primăria Buzău, prin semnătura edilului Toma, i-a mărit leafa la suma de 2.500 de lei lunar. La această sumă se mai adaugă contractele cu societățile subordonate ale Primăriei Buzău: Compania de Apă Buzău, Urbis, SCM Gloria Buzău și Trans Bus.

Contractul poate fi constultat mai jos:

https://infogram.com/aproximativ-6-miliarde-de-lei-pentru-presa-locala-1hd12yx7gv0lw6k

Despre trecutul jurnalistic al jurnalistului local, publicația liberinbuzau.ro, a publicat o investigație sub titlul ,,Pentru câți bani face Tereacă mersul piticului în jurul lui Toma?”

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *