smart

Și după cum ar spune DL. GREEN: „În sfârșit….sunt acasă!” A fost un drum lung și anevoios, dar ne bucurăm să aflăm că de acum putem să ținem în mână noua cartea a fostului lider yakuza.

Nu cred că mai este un secret. E.S. Dl. Dr. Zafar Iqbal se află pe coperta noului volum, însă surprizele nu se opresc aici. În locul obișnuitului „Cuvânt de început” avem „Mesajul Dl. Ambasador…”, ceea ce pregătește cititorul de „intrarea” în lumea mai puțin explorată a culturii pakistaneze.

Nu, Green, nu s-a dus în Pakistan, cel puțin asta ne-a mărturisit scriitoarea Elena Panait, însă a integrat elemente din cultura și tradiția acestei țări în noul său caz. Oare despre ce va fi vorba de această dată?

O altă noutate o reprezintă recenzia făcut de cele două redacții.

Și când nu mai speram la o altă carte…BOOM! Ne-a lovit neprevăzutul. Dl. Green s-a întors, dar oare a făcut acest lucru doar pentru a-și lua „la revedere” așa cum se cuvine?
Ne-am atașat atât de tare de acest „Verde” ce ne-a colorat pandemia încât ne e greu când ne gândim că peste el, autoarea ar putea așterne praful. Sperăm să nu fie sfârșitul, ci doar începutul lui.
Fără să ne dăm seama Green a repus pe hartă Buzăul. Fie că vorbim de Europa sau de Asia, fostul lider yakuza a lăsat peste tot pe unde a fost o parte din cultura orașului său actual.
Pentru unii detectivul a fost ceva neînsemnat și l-au trecut repede cu vederea, însă noi cunoaștem migala, truda, încăpățânarea și măiestria cu care autoarea și-a definit fiecare personaj creat.
Cartea de față nu face excepție. Pakistan, pregătește-te să fii descoperit!”
(Redacția – Mica Românie)

Totuși nici noi nu ne-am lăsat mai prejos, așa că….

Elena dovedește încă o dată că din orice lucru infim poate crea o poveste fascinantă. „Nu scrie despre X de rău pentru că vei avea probleme cu Ambasada din realitate.” De la această frază a pornit totul și probabil că firul acțiunii ar fi trebuit să fie cu totul altul, dar…așa cum ne spunea mai demult scriitoarea „personajele mele gândesc singure și-și aleg propriul destin…”, Green a știut cum va dori să continue această carte.
Nu știm dacă va deveni bestseller, dar are toate șansele să vă atragă atenția tuturor. De ce? Pentru că acestei cărți nu-i lipsește absolut nimic. O pot citi până și copiii. România, Pakistan și Japonia…3 țări diferite ce nu cred să aibă puncte comune sunt adus la un loc și puse în fața unui caz aparte.
„Buzoianul” nostru îi spune adio cu zâmbetul pe buze țării lui natale, devenind astfel un român în toată puterea cuvântului. Oare și autoarea și-a „luat mâna” de pe Japonia?”
(Redacția – Știri din Surse Buzău)

Cu toate că încă nu a fost lansat oficial, noul volum se bucură de o popularitate ieșită din comun. Atât autoarea cât și Green și ai săi Asociați au început să semneze deja câteva exemplare.

Când și unde va avea loc „botezul” cărții „DL. GREEN ȘI MONTANUL AMBASADORULUI” încă nu știm, dar ceva ne spune că vom afla cât de curând.

Rămâneți aproape pentru a afla mai multe detalii!

Elena, sper că ne vei da noi informații cât de curând. Suntem nerăbdători să-l „vedem” din nou la treabă pe Green.

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *