„Poveștile Domnului Green” și revista „Mica Românie”, amândouă aflate sub condeiul Elenei Panait, au ajuns în „Țara Soarelui Răsare”.

,,Pentru mine această reușită este o bucurie! În sfârșit ne vor cunoaște și pe noi străinii altfel. Japonezi nu știu foarte multe lucruri despre România sau dacă au aflat ceva mai mult ca sigur acele sunt părțile negative. Acum, este momentul oportun să cunoască și reversul medaliei.”

Cultura buzoiană mai are o șansă. Poveștile Dl. Green și Mica Românie au ajuns în Japonia.

A postat pe Facebook scriitoarea Elena Panait.

Pe viitor nu știm ce se va întâmpla, dar atât timp cât vom avea oameni care să ne reprezinte cu demnitate și eticheta greșit pusă României va dispărea. Aceste persoane trebuiesc ajutate și încurajate să meargă cât mai departe. Fie că vorbim de un elev, un sportiv sau chiar un scriitor, comunitatea din care fac parte este obligată să le dea o mână de ajutor. Când ei sau creațiile lor ajung să depășească granițele țării, aceștia ajung să ne reprezinte pe noi ca popor, cultură, tradiție, educație și civilizație. Vreau să aud mai des: „Da, sunt ROMÂN! Și nu-mi este rușine de țara și neamul meu!”

Să ne recunoaștem adevăratele valori, să le promovăm, să vorbim mai des de ele și să ne mândrim că sunt ale noastre. Ar fi bine să facem tot posibilul să-i oprim în țară! Sau măcar să-i chemăm o dată să ne cânte. (A se vedea nemulțumirea doamnei Angela Gheorghiu soprana și totodată vecina noastră de județ.)

Pentru a ajunge la performanță trebuie să muncești constant și în fiecare zi, să încerci să te depășești pe tine. Nu te compara cu alții. Tu trebuie să fii cea mai bună versiune a ta!

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *